VENDI ZNA CELA SRBIJA, ALI OVO O NJOJ NIKO NIJE MOGAO NI DA SANJA: Pevačica OGOLILA DUŠU i sve rekla JAVNO
Vesna Vukelić Vendi, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

iskreno

VENDI ZNA CELA SRBIJA, ALI OVO O NJOJ NIKO NIJE MOGAO NI DA SANJA: Pevačica OGOLILA DUŠU i sve rekla JAVNO

Vesna je dugi niz godina na sceni, a sada je iskreno govorila o emocijama, kao i o teškim momentima

Objavljeno: 19:18h

Pevačica Vesna Vukelić Vendi u javnosti važi za ženu koja nikada nije pustila suzu, ali je u privatnom životu sasvim drugačije.

Ona je nedavno u emisiji „Bez Filtetra sa Sarom Miom“ otvoreno govorila o svojim emocijama i priznala da pusti suzu samo kada je niko ne vidi.

- Nikada nisam plakala kada sam ja u pitanju, ne mogu to ni nazvati nekim inatom. Prosto, kažem kako smeš da plačeš nad sobom, tvoje je da se boriš. Nije herojski da plačeš, priznajem da sam i ja imala teške momente, da ne znam kako nešto da rešim – rekla je ona.

Kako je poznata kao žena koja često ide u crkvu, Vendi kaže da se upravo na liturgiji isplače i da su to za nju suze radosnice.

- Plačem samo kada je nekome teško, bila je neka emisija i tako gledam i uhvatim sebe pa kažem „Jadna žena“ i počnem da plačem. Kada mi se neko u privatnom životu žali, tada plačem, ali da ta osoba ne vidi. Zaista plačem samo na liturgiji, ali su to suze radosnice, uhvatim sebe, pa onda navučem maramu ili šerir i isplačem se, to su drugačije suze – zaključila je ona.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Grand/A.Milinković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.