VARAO TRUDNU ŽENU S NAŠOM POZNATOM PEVAČICOM I PUNIO NASLOVNICE! Ko se seća ovog SKANDALA koji je DRMAO BALKAN?
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ko se seća?

VARAO TRUDNU ŽENU S NAŠOM POZNATOM PEVAČICOM I PUNIO NASLOVNICE! Ko se seća ovog SKANDALA koji je DRMAO BALKAN?

U vreme kada su Milena i Vladimir bili u žiži interesovanja oštro su negirali da među njima postoje emocije, ali je pevačica nedavno priznala:

Objavljeno: 09:20h

Iako je tokom košarkaške karijere ostvario brojne uspehe, igrajući za Budućnost, Real Madrid, Virtus, Olimpiju i druge klubove, ali i reprezentaciju Crne Gore,Vladimir Dašić je široj javnosti najpoznatiji po ljubavnoj vezi sa pevačicom Milenom Ćeranić.

Vladimir je rođen 1988. godine u Podgorici. Njihova ljubav od samog starta intrigirala je javnost, jer je košarkaš bio oženjen kada je stupio u romansu sa pevačicom, s kojom je navodno varao trudnu suprugu.

Vladimir i Milena su vezu započeli polovinom 2011. godine na Zlatiboru, gde je on boravio zbog priprema sa reprezentacijom. Njihov turbulentan odnos s prekidima je trajao nekoliko godina. Milena je mesecima demantovala romansu o kojoj su svi brujali, iako su ih paparaci nekoliko puta uhvatili zajedno.

Vladimir i Milena su vezu započeli polovinom 2011. godine na Zlatiboru,
Vladimir i Milena su vezu započeli polovinom 2011. godine na Zlatiboru,foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tako su nastale i fotografije kada je Dašić napuštao zgradu u kojoj Ćeranićka stanuje u Beogradu, nakon što je noć proveo kod nje.

Do zvaničnog raskida došlo je 2018. godine, kada je Vladimir odlučio da ipak ostane u braku sa svojom suprugom. Sudeći po retkim intervjuima poznatog košarkaša, ćerka je centar njegovog sveta.

U vreme kada su Milena i Vladimir bili u žiži interesovanja oštro su negirali da među njima postoje emocije, ali je pevačica nedavno priznala:

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

‒ Volela sam oženjenog čoveka i u čemu je problem? Sve stvari se prevaziđu, ali je jako bitno da priznate emociju, da je živite i osetite kako biste mogli da ne pravite gluposti u svom životu i nastavite da idete dalje. U stvari, moram da se ispravim, nisam volela oženjenog, nego zauzetog - rekla je ona.

Mada nije navela o kome je reč, i Vladimirove reči poklapaju se sa Mileninim, pa je tako on jednom prilikom šokirao izjavom:

Šokirali javnost
Šokirali javnostfoto: Dragan Kadić

‒ Ko voli brak nek izvoli. Radije svoj potpis stavljam na sportske ugovore. Verujem u ljubav, ne u papir.

Košarka mu je i dalje profesionalni izbor broj 1, od prošle godine je u dresu kluba iz Danilovgrada, a paralelno sa sportom u rodnom gradu bavi se i ugostiteljstvom.

Bonus video:

00:52

UH ŠTO MI JE DRAGO ŠTO NE MOGU MIŠLJENJE DA MI PROMENE Ćeranić osula paljbu po POZNATOM pevaču: Ne poštujem ga, mislim da je loš

(Espreso/blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.