POGLEDAJTE KAKO SE EMINA JAHOVIĆ BAŠKARI U ISTANBULU: Oko nje ČIST LUKSUZ, o ovome većina može SAMO DA SANJA
Emina Jahović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

dom

POGLEDAJTE KAKO SE EMINA JAHOVIĆ BAŠKARI U ISTANBULU: Oko nje ČIST LUKSUZ, o ovome većina može SAMO DA SANJA

Pevačica u svome stanu ima nekoliko velikih ogledala ispred kojih se fotografiše, te smo tako u prilici da vidimo kako izgleda njen stan

Objavljeno:

Emina Jahović poznata je kao žena koja ima mnogo stila i ukusa, te ne čudi što je svaki detalj u njenom stanu pažljivo biran.

Jahovićeva živi sa naslednicima, Jamanom i Javuzom, te u njenom domu vlada prava porodična atmosfera.

Ono što možemo primetiti na fotografijama koje objavljuje na mrežama jeste da u njenom stanu dominiraju bela, krem i zlatna boja, a mogu se videti i umetničke slike.

„Pre svega moram da naglasim da mi je lokacija ovog stana bila presudna jer je blizu svega što mi je u toku dana potrebno, pa mogu da odem na više mesta. Za razliku od moje kuće, koja je bila u prirodi, i za sve mi je trebalo mnogo više vremena“, kazala je Emina svojevremeno za „Blic“.

Pogled na Bosfor koji me izuzetno smiruje je takođe bio presudan u odabiru životnog prostora. Ja volim minimalizam sa dozom elegancije. Mešavina mermera i drveta kao i konbinovanje starog i novog. Uvek imam arhitektu koja samo prati moju liniju u kojoj se dobro osećam“, dodala je pevačica.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.