PREKO 30 GODINA SE OVO NIJE ZNALO Bosanac otkrio kako ga je Bekuta IZVELA IZ TAKTA, tada se RAZBESNEO pa uradio OVO
Dragan Stojković Bosanac I Ana Bekuta, Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

VRLO ZANIMLJIVO

PREKO 30 GODINA SE OVO NIJE ZNALO Bosanac otkrio kako ga je Bekuta IZVELA IZ TAKTA, tada se RAZBESNEO pa uradio OVO

Ana Bekuta i Dragan Stojković Bosanac imaju dugu zajedničku istoriju, a on je nedavno ispričao jednu zanimljivu anegdotu

Objavljeno: 16:05h

Dragan Stojković Bosanac otkrio kako ga je Ana Bekuta iznervirala na snimanju prve ploče kada mu je puna sebe stavila do znanja koja će pesma biti hit.

Iako se danas mogu pohvaliti da su zajedno iznedrili veliki broj hitova, Bosanac je otkrio da je na početku bilo drugačije.

-Ima jedna pesma koja je postala hit, a meni je Ana Bekuta toliko išla na živce kada je došla i rekla: „E, ovo je prava pesma!“. Bio sam nakrivo nasađen u tom trenutku i napravim uvod za pesmu, takozvani foršpil da ga ja sada ne znam odsvirati, samo da ga zakukuljim da ne postane hit. Obično biva „daj napravi taj uvod da svi mogu da odsviraju“ – ispričao je Boske, otkrivši da se radi o pesmi „Rano moja“ koja je izdata pre oko 30 godina, tačnije 1989.godine.

1 / 5 Foto: printscreen/zvezde granda

Boske je ispričao i na koji način radi u studiju, a koji je razlikuje od saradnje sa drugim kompozitorima.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

-Jedna pesma jedan termin. To i danas radim. Ja produciram pesme onako kako bih ja voleo da pevam i mogu sve da otpevam samo u falsetu i uradim dobru pripremu. Pevač kada dođe u studio on je spreman. Ali počinje zamor. Sećam se kada smo snimali prvu ploču Bekuti, došla je „napucana“, ja kažem: „pusti je da otpeva celu ploču pa ćemo sutra nastaviti“. Kada je Ana završila i pitala da li smo završili, ja kažem: „Gotovo, za danas“. I posle smo snimali osam pesama osam dana – ispričao je Boske.

Bonus video:

01:19

JOŠ JE TEŠKO BEZ MRKE! Ana Bekuta nije smogla snage da priča o svom preminulom partneru: EVO KAKO ĆE DOČEKATI NOVU GODINU

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.