BRAVO BRENO! Pevačica svu hranu od KRSNE SLAVE podelila SOCIJALNO UGROŽENIM GRAĐANIMA, tako se to radi!
Lepa Brena, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DIVNO

BRAVO BRENO! Pevačica svu hranu od KRSNE SLAVE podelila SOCIJALNO UGROŽENIM GRAĐANIMA, tako se to radi!

Pevačica Lepa Brena je sa svojom porodicom proslavila Aranđelovdan, a svu hranu koja je ostala od slave je podelila socijalno ugroženim građanima

Objavljeno:

Lepa Brena pokazala je humanost na delu. Nakon što je sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem i sinovima obeležila krsnu slavu Aranđelovdan, pevačica je hranu podelila socijalno ugroženim građanima u kraju gde živi na Bežanijskoj kosi.

Pevačica zajedno sa ženama koje rade u njenom domu svake godine napravi trostruko više hrane, a sve što se ne pojede se prosledi socijalnim ustanovama.

- Porodica Živojinović napravi razne đakonije. Oni imaju mnogo gostiju, ali zaista mnogo hrane ostane. Sarme, predjelo, hleb, pogače, kolači, pečenje, sve se to spakuje u posude i odnese ljudima kojima dobro dođe u ovim zimskim danima. Hrana je preukusna i ništa se ne baci. Štaviše, ove godine je hranu blagoslovio i Njegova Svetost patrijarh Porfirije - priča izvor za medije.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/viktorernest

Svake godine se dosta potrude oko pripreme trpeze, a ove godine dan pred slavu prvi je time počeo da se bavi Viktor kako bi sve bilo spremno na vreme za goste. On je svoje kulinarske čarolije podelio na Instagramu, pa smo mogli videti da je zaista dao sve od sebe u ulozi glavnog slavskog kuvara u porodici.

Bonus video:

00:11

Lepa Brena se pojavila na koncertu Aleksandre Prijović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.