ILDA ŠAULIĆ PRIZNALA DA JOJ JE OVO NEOSTVARENA ŽELJA: Otkrila svoje PLANOVE, a na ovome je ZAHVALNA BOGU
Ilda Šaulić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

evo o čemu je reč

ILDA ŠAULIĆ PRIZNALA DA JOJ JE OVO NEOSTVARENA ŽELJA: Otkrila svoje PLANOVE, a na ovome je ZAHVALNA BOGU

Šaulićeva je istakla da bi volela mnogo toga još da ostvari i na poslovnom i na privatnom planu

Objavljeno: 13:12h

Pevačica Ilda Šaulić, naslednica kralja narodne muzike, Šabana Šaulića izgradila je zavidnu karijeru i ostvarena je na privatnom planu.

Ona uživa u srećnom braku sa suprugom Bojanom Vučkovićem sa kojim ima ćerku, međutim priznaje da žali jer nije imala više dece.

- Ima dosta stvari koje bih volela da ostvarim i poslovno i privatno. Imala sam jednu želju, ali sada kažem u decembru punim 45 godina i imam jednu malu devojčicu koja ima sedam godina. Želela sam da imam još dece i to mi je ostalo kao neostvarena želja – rekla je ona.

Kako je Ilda odrasla u porodici gde je pored sebe imala sestru i brata, kaže da je to nešto najlepše, ali dodaje da joj je očigledno suđeno da ima samo jedno dete.

- Ja znam koliko je lepo što imam sestru i brata, ali Bogu hvala i na njoj. Kada pričam o svom uspehu sa te strane, onda mislim da bi bilo lepo da smo se još koji put ostvarili kao roditelji, ali to je nešto što očigledno tako treba da bude – zaključila je pevačica.

Podsetimo, Ilda Šaulić nedavno je govorila o svom ocu Šabanu i majci Goci, i prisetila se detinjstva, a tom prilikom istakla je da se u njihovom domu uvek znao red.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Grandonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.