NAJNOVIJA VEST! Džejmi Foks optužen za se*sualno zlostavljanje u novoj tužbi
Džejmi Foks optužen za seksualno zlostavljanje, Foto: Filip Plavčić

strašno

NAJNOVIJA VEST! Džejmi Foks optužen za se*sualno zlostavljanje u novoj tužbi

Navodni incident dogodio se 2015. godine

Objavljeno:

Glumac Džejmi Foks suočava se tužbom za seksualno zlostavljanje koja je podneta u ponedeljak Vrhovnom sudu države Njujork.

Navodni incident dogodio se 2015. godine u popularnom restoranu u Njujorku "Catch NYC", navodi. CNN

Osoba koja je tužila glumca, identifikovana kao Džejn Do, u tužbi tvrdi da je Foks "namerno i bez pristanka upotrebio silu daje uvredljivo dotakne", uključujući opipavanje njenih grudi i genitalija. U optužbi se navodi da je Džejmi delovao "pijano" u vreme incidenta.

Predstavnik kompanije nije odmah bio dostupan za komentar.
Predstavnik kompanije nije odmah bio dostupan za komentar.foto: Filip Plavčić

Kao rezultat toga, u žalbi se navodi da je žena pretrpela i nastavlja da trpi "fizičke i emocionalne povrede, anksioznost, uznemirenost, sramotu i ekonomsku štetu", i traži neodređeni iznos.

Ona je tužila i matičnu kompaniju restorana, Catch Hospitality Group i razne povezane poslovne subjekte za, kako se navodi, nesavesno zapošljavanje, obuku i nadzor.

Predstavnik kompanije nije odmah bio dostupan za komentar.

Navodni incident dogodio se 2015. godine
Navodni incident dogodio se 2015. godine foto: Filip Plavčić

Tužba je podneta u skladu sa njujorškim Zakonom o preživelim odraslim osobama, koji je stupio na snagu krajem novembra 2022. i dozvoljava odraslim žrtvama seksualnog zlostavljanja da tuže svoje zlostavljače u Njujorku – čak i ako je istekao rok zastarelosti njihovih potraživanja.

Zakon je dao odraslim osobama koje su preživele seksualni napad godinu dana da podnesu tužbe protiv svojih počinilaca i ističe u petak.

Foks je imao zdravstvenih problema ranije ove godine nakon što je hospitalizovan u Atlanti. Oskarovac se prvi put "pozabavio" oporavkom u julu.

Bonus video:

12:10

SVI HAMASOVI TAOCI ĆE PATITI OD STOKHOLMSKOG SINDROMA! Eksperti o privremenom primirju: Postoji NEZVANIČNA KLAUZULA DOGOVORA

(Espreso/Telegraf/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.