ZBOG MILKE CANIĆ SE JEDNOM GRAD DIGAO NA NOGE! Obožavali smo je SMIRENU u Slagalici, a ovo je njena PROŠLOST
Milka u Slagalici, Foto: RTS printscreen

ko se seća?

ZBOG MILKE CANIĆ SE JEDNOM GRAD DIGAO NA NOGE! Obožavali smo je SMIRENU u Slagalici, a ovo je njena PROŠLOST

Malo ko zna ove detalje iz njenog života

Objavljeno:

Pokojna supervizorka Milka Canić, bila je legenda kviza "Slagalica", a njeno "dobro veče", bilo je zaštitni znak "Slagalice".

Međutim, iako su gledaoci mogli da je gledaju svako veče, o njenom životu se malo znalo.

Samim tim, nije bilo poznato da je Milka bila tetka našem poznatom glumucu Ivanu Đorđeviću, koji je to svojevremno otkrio na svom Instagram nalogu.

– Ja nemam fotku sa Nik Kejvom al zato imam s’ tetkom. I da imam sa Kejvom ova bi mi bila draža, napisao je Ivan u opisu slike sa Milkom Canić.

Biografija i potodica Milke Canić
Biografija i potodica Milke Canićfoto: Facebook/Милка Цанић

Inače, pravilan način izražavanja, srpski jezik i lekturu držala je u malom prstu i u srcu. Sa tim je živela, od toga živela i tome posvetila više od 50 godina.

Milka se udala veoma mlada, sa 19 godina. Svom suprugu je rodila dvoje dece. Ćerku Katarinu i sina Tomislava. Uspeli su da ih izvedu na pravi put, ali je njen suprug umro pre 20 godina.

Nije htela da traži novog partnera
Nije htela da traži novog partnerafoto: RTS printscreen

Od tada je Milka ostala sama. Nije htela da traži novog partnera jer je prema svome gajila veliku ljubav.

- Jesam sama. Teško je. Samoća nije dobra ni za koga, ali ja sada ne mogu po cenu života tražiti sebi društvo, sagovornika itd. Ako bi se nešto desilo, to je drugo pitanje, ali ovako kada mi neko kaže „Pa, što ne nađeš nekog?“... Pa, to nije tako lako, naći sad nekog. Treba da izađem, pa da tražim momka- rekla je jednom prilikom lektorka koja nije skrivala veliku tugu koju je trpela zbog samoće.

Kao mala želela je da postane i pevačica i slikarka i astronaut, ali ju je život odveo na drugu stranu. Iako je važila za smirenu osobu, sama je priznala da u detinjstvu nije bila takva. Jednom prilikom je izazvala manji skandal zbog kojeg se pola grada diglo na noge.

Bonus video:

00:33

Saša Kovačević spreman za koncert Dina Merlina

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.