DUGO JE NIJE BILO U JAVNOSTI, A JUČE SE POJAVILA NA LAUŠEVIĆEVOM ISPRAĆAJU: Tragedija koju je doživela IZAZIVA JEZU
Glumica, Foto: A. H./ATAImages

da li je prepoznajete?

DUGO JE NIJE BILO U JAVNOSTI, A JUČE SE POJAVILA NA LAUŠEVIĆEVOM ISPRAĆAJU: Tragedija koju je doživela IZAZIVA JEZU

Brojni problemi sa kojima se i danas nosi nisu je sprečili da se oprosti od kolege i prijatelja

Objavljeno: 16:58h

Glumica Olivera Viktorović Đurašković, tetka Teodore Viktorović koja je počinila stravičan zločin, pojavila se na komemoraciji i ispraćaju legendarnog glumca Žarka Lauševića.

Podsetimo, Teodora Viktorović, unuka proslavljenog glumca Mihajla Viktorovića, pre osam godina, u stanu u Mileševskoj ulici u Beogradu, ubila je satarom majku i baku, Ljiljanu i Ivanku Đukić.

U trenutku zločina u stanu je bila i njena tada šestomesečna ćerka.

Olivera je sa njom prekinula kontakt još 2006. godine, kako je tada isticala, zbog njene zavisnosti od droge i alkohola.

- Prekinula sam s Teodorom svaki kontakt kad je imala 30 godina. Nemam više nikog svog. Teodora je uvek bila krhkog psihičkog stanja i malo joj je trebalo da posegne za opijatima. Opirala se lečenju. Ovo je najstrašniji scenario koji niko nije očekivao. Stalno se preispitujem da li je moglo drugačije da se završi. Mnogo mi je teško i nisam u stanju detaljnije da govorim - izjavila je Olivera jednom prilikom za tadašnje "Naše novine".

Oliveru, koju publika je najviše pamti po ulozi Violete striptezete u filmu "Žikina ženidba", dugo nismo videli u javnosti, pa je mnoge iznenadilo njeno pojavljivanje na komemoraciji.

Na njenom licu se videla tuga, a kada je stigla u Jugoslovensko dramsko pozorište, bila je uplakana. Ipak, ni brojni problemi sa kojima se i danas nosi nisu je sprečili da se oprosti od kolege i prijatelja, Žarka Lauševića.

1 / 4 Foto: A. H./ATAImages

Inače, Olivera je ćerka glumca Mihajla Viktorovića koji se istakao ulogom Ciganovića u legendarnoj seriji "Bolji život".

Teodora Viktorović i dalje služi zatvorsku kaznu, a trenutno se nalazi u specijalnoj zatvorskoj bolnici.

Bonus video:

00:40

Žarko Laušević svira gitaru

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.