POČINJE DRUGA BARAŽNA NEDELJA MAJKI I SNAJKI! Da li će takmičarke iskoristiti novu priliku da osiguraju mesto?
Majke i snajke, Foto: Kurir

kurir tv

POČINJE DRUGA BARAŽNA NEDELJA MAJKI I SNAJKI! Da li će takmičarke iskoristiti novu priliku da osiguraju mesto?

Još jedna baražna nedelja je pred nama u kojoj će porodice Davidović, Simić, Milosavljević, Šević i Batlak pokušati da osiguraju mesto u daljem takmičenju najpopularnijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke".

Objavljeno:

Majka Dušanka je penzionerka. Voli cveće i bavi se ručnim radom. Obožava da kuva, naročito da pravi domaća rezanca, sitne kolače i pite i za sebe kaže da je prava domaćica.

Veliki je gurman, a posebno voli domaću supu, podvarak, sarmu i pohovani restovan krompir. Snajka Jelena je po zanimanju frizer. Kada ima vremena voli da kuva, a omiljeno jelo joj je sve od kiselog kupusa.

Sin Dušan je zaposlen u jednoj firmi u Beogradu i bavi se logistikom. Voli sport, kuvanje i duge šetnje. Najdraže jelo su mu juneći repovi u saftu.

1 / 4 Foto: Kurir

Dušanka i Jelena će u današnjoj epizodi prirpemati kapreze piletinu, a kako su se snašle u ovom zadatku i da li su opravdale očekivanja stručnog žirija - saznajte danas od 18 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.