LJUBIVOJE RŠUMOVIĆ KONAČNO SREĆAN U LJUBAVI: Sa Gordanom NASMEJANO pozira, zaljubljeni kao DECA
Ljubivoje Ršumović, Foto: Printscreen/youtube/DasamjaNEKO

divno!

LJUBIVOJE RŠUMOVIĆ KONAČNO SREĆAN U LJUBAVI: Sa Gordanom NASMEJANO pozira, zaljubljeni kao DECA

Emotivna partnerka Ljubivoja Ršumovića prati ga u stopu

Objavljeno: 09:12h

Nekoliko godina nakon smrti njegove voljene supruge Nataše, koja mu je tokom života bila najveći oslonac, u život Ljubivoja Ršumovića ušetala je jedna Gordana.

Emotivna partnerka Ljubivoja Ršumovića, Goca, godinama ga prati u stopu i podržava u svakom novom projektu i sa njegovim sinovima ima izuzetno korektan odnos ispunjen poštovanjem.

Svoju emotivnu partnerku, o kojoj za medije nikada nije govorio, Ljubivoje je predstavio na mrežama, te se na njegovom "Instagramu" često može videti da mu Gordana pravi društvo u raznim svakodnevnim aktivnostima i na putovanjima.

Nakon smrti supruge koju je voleo od fakulteta Ršumu se osmehnula sreća, o Gordani ne govori nikada, a fotografije sve otkrile
Nakon smrti supruge koju je voleo od fakulteta Ršumu se osmehnula sreća, o Gordani ne govori nikada, a fotografije sve otkrilefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Njih dvoje skladan su par, a koliko im je stalo jedno do drugog, jasno su pokazali kada su se sinoć pojavili na koncertu Stefana Milenkovića, koji je upriličen u saradnji sa Foncacijom Novaka Đokovića.

Gordana i Ljubivoje Ršumović došli su držeći se za ruke, dok sa lica nisu skidali osmeh, koji govori više od hiljadu reči.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

30:35

Zasadi drvo LJubivoje Ršumović

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.