DA LI JE OVO NAJTEŽI ZADATAK DO SADA? Žiri šoua "Rame uz rame sa Draganom" stavio takmičare u nezgodan položaj
Rame uz rame sa Draganom, Foto: Kurir

plesno takmičenje

DA LI JE OVO NAJTEŽI ZADATAK DO SADA? Žiri šoua "Rame uz rame sa Draganom" stavio takmičare u nezgodan položaj

Još jedan vikend u znaku dobre zabave, plesa i muzike je pred nama. Večeras od 20 časova na Kurir televiziji, u novoj epizodi plesnog talent šoua "Rame uz rame sa Draganom", stižu novi uzbudljivi zadaci za 14 talentovanih takmičara. koji se već nedeljama bore za glavnu nagradu i priliku da zaplešu rame uz rame s najvećom zvezdom muzičke scene Draganom Mirković.

Objavljeno: 12:03h

Nakon sumiranja utisaka od prethodne nedelje, takmičari su dobili zadatak da ispričaju svoju životnu priču kroz pokret i ples u samo 90 sekundi.

Kako bi naučili važnost ekspresije i otvorenosti na sceni, koja podrazumeva obilato pokazivanje emocija, što publika plesača uvek prepoznaje i nagrađuje, takmičari su za mentora dobili fantastičnog i iskusnog pedagoga i glumca Milana Pajića, koji ih je spremao za ovaj zadatak.

Pored njega, ovog puta u okviru stručnog žirija našla se i glumica Gorica Popović, koja je na osnovu velikog iskustva i bogate karijere dala pregršt korisnih saveta takmičarima.

Koliko je sam zadatak bio težak i zahtevan, da li su takmičari uspeli da odgovore na njega uspešno i kakve su sve detalje iz svog života otkrili upravo kroz ples - saznajte večeras od 20 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

01:02:14

RAME-UZ-RAME-S01EP07

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.