OVA ŽENA JE MAĆEHA RADE MANOJLOVIĆ: Nakon gubitka majka ona joj je NAJVEĆA PODRŠKA, a retko je viđamo
Rada Manojlović, Foto: Kurir tv printscreen

OVA ŽENA JE MAĆEHA RADE MANOJLOVIĆ: Nakon gubitka majka ona joj je NAJVEĆA PODRŠKA, a retko je viđamo

Suzana je Radi Manojlović sve u životu nakon gubitka majke

Objavljeno:

Rada Manojlović rano je ostala bez majke, nakon čega je njen otac doveo drugu ženu u porodični dom o kojoj je pevačica mnogo puta govorila.

Prerani odlazak njene majke, na Radu je ostavio duboki trag, ali svako sećanje na nju, pevačici budi lepa osećanja.

Njen otac, se kasnije oženio sa Suzanom koja je ranije otkrila za "Premijeru" da nikada nije pravila razliku između Rade i Marije i njene dece i da nikada nije želela da im zameni majku.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ja ne volim da dajem izjave ja nisam javna ličnost. Ja kada sam došla da živim ovde sa njihovim ocem, ja se nisam trudila da im zamenim majku. Tretiram ih isto. Glupo bi bilo da kažem da ih volim više od svoje dece, ali ne razvajam ih. Svaka dobije isti poklon za rođendan - istakla je ranije Suzana.

Suzana se inače retko pojavljivlala u medijima, a kako ona izgleda pogledajte u nastavku:

Podesetimo, Rada je sa je sa 19 godina ostala bez majke, koja je kao mlada perminula od karcinoma grlića materice.

- Ja sam imala 19, sestra 17 godina. Imala sma najbolju drugaricu u selu, čak i sestru, tamo smo svi Manojlovići rođaci, ona je moje godište, '85. njoj je mama umrla kada je imala dve godine i ja sam se ceo život pitala kako joj je i ceo život molila Boga, jer mi smo sedele u klupi zajedno, bila mi je najbolja drugarica i nekako gledajući nju uvek mi je bilo teško zbog nje i samo sam razmišljala da se meni ne desi, samo da moja mama... - počinje razgovor o bolnoj temi Rada Manojlović u emisiji

Radi je ona bila sve
Radi je ona bila svefoto: Printscreen/RTV Pink

- Posle sam počela da razmišljam da li je moguće da to čega se plašiš da ti Bog i nameni. Neverovatno, ja sam se toliko plašila, ona nam je svima bila slaba tačka u selu i u meni je bio strah samo to da se ne desi, samo to da se ne desi. I, kada se moja mama razbolela, bolovala je godinu i po dana, ja to uopšte nisam doživljavala ozbiljno. Ne mogu da zaboravim nikada njene reči, ona je bila isto kao i ja, kada se nečega plašim volim da mi neko da neku potvrdu, kada pitam: "Šta misliš, da li će biti sve u redu?", da mi neko kaže: "Hoće", i da se ja smirim. Sećam se, naša majka je stalno, ona je osećala i imala taj strah, i često je pitala mene i sestru: "Šta mislite hoće li vaša majka da ozdravi?", a mi smo joj govorile: "Naravno mama" - prisetila se tada Rada bolnih momenata.

Bonus video:

00:15

Rada Manojlović potpuno sredjena peva u prasini

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.