MAJKA ANITE STANOJLOVIĆ NIJE DOBRO! Pozlilo joj nakon ćerkinih SKANDALA, hitno primljena u BOLNICU
Anita Stanojlović, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

SVI DETALJI

MAJKA ANITE STANOJLOVIĆ NIJE DOBRO! Pozlilo joj nakon ćerkinih SKANDALA, hitno primljena u BOLNICU

Majka Anite Stanojlović, Angelina otkrila je da joj zbog svih dešavanja nije dobro.

Objavljeno:

Rijaliti učesnice Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora iznele su niz šokatnih optužbi na račun majke Stanojlovićeve, Angeline, kojoj je od stresa pozlilo.

- Najradije bih je izvređala. Aniti je nabijala pritisak zbog para, meni se predstavljala kao dobra osoba, a ko zna šta je iza leđa sve radila. Moji roditelji nisu bili za naš odnos, ali su želeli Anitinog sina kod sebe, dok je ova smećarka jako kvarna i ljubomorna na Anitu. Njoj je bilo krivo, jer sam se ja tako ponašala prema Aniti i bila brižna. Ja bih sad sve i svašta rekla, ali bolje neka Anita kaže sama sve šta je bilo. Anitina majka je imala takav tretman kod nas kući, dok je moja majka kod svoje plakala, da mi sad dođe da je najstrašnije izvređam - kazala je Matora, a Anita je dodala da joj je majka tražila novac i unosila joj nervozu.

- Moja majka je na svaki moj odnos uticala. Na svaki moj odnos je uticala, čak i sa osobom s kojom sam dobila dete. Unozila mi je nervozu, rekla mi je da joj se ne obraćam jer sam je pitala da li je dovoljno da joj dajem 500 evra mesečno, onda je krenula da priča kako će se zbog toga ubiti - kazala je Anita.

Pozlilo majci Anite Stanojlović
Pozlilo majci Anite Stanojlovićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Pored svih ovih navoda, sinoć se za Pink.rs oglasila i Anitina bivša svekrva Lidija, druga baka malog Alekseja i tom prilikom otkrila da je unuk kod nje, da ona vodi brigu o njemu, a ne Angelina, kao i da od Anite i njene majke nije videla ni dinara za dete.

Novinari su kontaktirali Angelinu kako bi čuli i njenu stranu priče, međutim, ona je odmah rekla da joj je pozlilo nakon svega, te da ne može da razgovara.

Anitina majka završila na infuziji
Anitina majka završila na infuzijifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Izvinite, ne osećam se dobro. U bolnici sam, priključena sam na infuziju, ne mogu da govorim sad, nije mi dobro, zaista - poručila je Anitina majka.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.