MILICA PAVLOVIĆ SE POSVAĐALA SA MENADŽEROM ZBOG ARENE! KONAČNO DALA SUD O KARLEUŠI: A od ovoga joj se POVRAĆA
Milica Pavlović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskrena kao i uvek!

MILICA PAVLOVIĆ SE POSVAĐALA SA MENADŽEROM ZBOG ARENE! KONAČNO DALA SUD O KARLEUŠI: A od ovoga joj se POVRAĆA

Milica Pavlović progovorila je o svim temama koje su u poslednje vreme aktuelne o njoj

Objavljeno: 20:03h

Milica Pavlović u jeku je priprema za koncert 23. decembra u Beogradskoj areni. Nedavno je vratila smeđu boju kose, a promenom su oduševljeni svi.

- Odlično se osećam kao brineta. Bila sam plavuša, ali se definitivno tamnokose bolje provode. Vratila sam se na fabričko podešavanje. Vidim da se ljudima jako dopada. Prijatelj frizer mi je rekao da su mu nakon što sam se ja vratila u prirodnu boju još tri, četiri devojke došle u salon i tražile da se prefarbaju. Možda opet jednom budem plava, ali sada se super osećam.

Ima li nekog dečka na vidiku?

- Nema. I ne treba mi ništa. Sad mi je apsolutno fokus na Areni.

Milica Pavlović o pripremama za koncert u Areni
Milica Pavlović o pripremama za koncert u Arenifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako teku pripreme za spektakl?

- Fenomenalno. Ne znam šta bih rekla, zato sam se malo i povukla. Na dnevnom nivou smo toliko u tome. Imam glavnog reditelja, pomoćnog reditelja, dve produkcije, čekamo opremu iz Francuske, 16 plesača, bezbroj kostima, vizuala, introa, koji su sve samo nisu obični. Spojilo se dosta talentovanih, vrednih i nasmejanih ljudi s jednom jedinom željom - da kroz muziku pokažemo još štošta: i taj pozorišni momenat, modernizam, pevanje, ples i dobar zvuk.

Zašto se toliko trudiš i ulažeš?

- Ja ne umem drugačije. Ja ne umem da na dnevnom nivou ne poslužim sebi jedno deset obaveza i da se ne čujem sa svima stalno da proverim dokle je sve stiglo. Koncert u Areni se nikako finansijski ne isplati, ali puno mi je srce. Baš me briga koliki će posle biti minus. Ja sam radnik, zaradiću. Ovo dugujem publici. Živim ovaj život 24 časa u smislu muzike i radim ovaj posao najbolje što znam u ovom momentu.

Stižeš li da se posvetiš privatnom životu?

- Stignem samo da promuknem od stresa, vike i galame. Šalim se, to je neki stres koji mi se zalepi za grlo. Neka se na tome završi, 24 časa sam dostupna, i ne spavam.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Da li ćeš uspeti da otplatiš tu Arenu?

- Iskreno, nisam podvukla crtu. Počela sam pre tri nedelje i nije mi bilo dobro. Dobila sam nagon za povraćanjem i onda sam zatvorila svoj rokovnik. Menadžer mi je rekao da popišem svoje troškove, jer on ima one druge, još mu nisam poslala. Mislim da bi napustio ceo projekat. Imali smo već jednu svađu, nerviranje mu ne gine.

Kako si zadovoljna uspehom duetske pesme "Mašala" s JK?

- Super. Ta pesma je osvežila celu priču i moj album.

Licitira se i kad će se desiti kraj tvog prijateljstva s Jelenom.

- Neka licitiraju, videćemo. Ja se trudim da budem uvek korektna prema drugoj strani, bilo da je to ljubav, prijateljstvo, poslovna saradnja. Neka traje dok bude lepo i Jeleni i meni u tom prijateljstvu.

Milica Pavlović u jeku je priprema za koncert 23. decembra u Beogradskoj areni. Nedavno je vratila smeđu boju kose, a promenom su oduševljeni svi.
Milica Pavlović u jeku je priprema za koncert 23. decembra u Beogradskoj areni. Nedavno je vratila smeđu boju kose, a promenom su oduševljeni svi.foto: Promo

U poslednje vreme kolege te komentarišu u negativnom kontekstu. Na primer, Vesna Đogani, koja je izjavila da menja kanal kad tebe vidi.

- Pa dobro, šta da radim?! Ja obožavam sve te pesme iz tog perioda. Čak mislim da u Bunibrodu imam i neku Vesninu kasetu, to su bile ozbiljno lepe pesme.

Danima se na društvenim mrežama pisalo o tvom pehu s "nemirnim grudima" i famoznoj žutoj haljini.

- To je realnost koja se desila i, bože moj, ja ne vidim ništa strašno u tome. Kako smo žurili i kako smo izašli, nisam imala nikoga pored sebe, sama sam se spremala za taj nastup. Onda sam sišla u auto i rekla sam Stefanu, šefu mog benda i mom najboljem prijatelju: "Molim te, stegni ovo, ja sam koliko sam dohvatila", i on je, kao svako muško, baš zategao.

Je l' su te pogodili ti komentari?

- Ne, ja sam živo biće i to svakome može da se desi.

Bonus video:

00:12

MILICA PAVLOVIĆ JE NAJBOLJA IGRAČICA MEĐU PEVAČICAMA! Dragana Mirković bez dlake na jeziku: Ona je savršena za prvog gosta šoua

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.