PISALO SE DA JE SELO KALAČ UHAPŠEN ZBOG PRETNJI: Sada se oglasio i izneo svoju stranu priče!
Sejo Kalač, Foto: Damir Dervišagić

stavio tačku na nagađanja!

PISALO SE DA JE SELO KALAČ UHAPŠEN ZBOG PRETNJI: Sada se oglasio i izneo svoju stranu priče!

Sejo Kalač o navodima da je uhapšen

Objavljeno: 22:32h

Nakon tvrdnji Sonje Jović iz Zagreba da je zbog jezivih pretnji Sejo Kalač uhapšen, pevač se oglasio i otkrio svoju stranu priče.

Vlasnica kafane u kojoj je često boravio pevač optužila ga je da je često dolazio u kuću koju je otkupila od njega i da joj je pretio smrću.

- To nije tačno, ta žena sve izmišlja. Zakačila se žena za mene, hoće da se eksponira, da bude popularna preko mog imena. Ona me uopšte ne interesuje, samo neka me ostavi na miru-istakao je Sejo, a na pitanje čija je kuća koju Sonja pominje da je otkupila od njega zbog dugova, pevač negira da ju je uopšte sam i prodao.

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Otela je tu moju kuću i ne pušta me. Želim da je se klonim, da me ostavi na miru. Moja bivša žena je prodala tu kuću, ja sam joj potpisao punomoć, ona je to prodala mimo mog znanja - rekao je Kalač i dodao da nikada nikome nije pretio.

- Kakva pretnja, kakvi bakrači, pusti to. Ja sam samo bio tu ispred kuće i otišao. Nikome nisam pretio - istakao je Sejo i dodao da više nikoga neće da napada, samo da ga ostave na miru.

- To pričaju loši jezici, nemaju druga posla, pa zovu novinare. Izvukao sam se iz toga, sve je u redu. Zdrav sam, živ sam, ništa mi ne fali. Nikakav porok nemam, ako se popije po koja čašica…Nema više onoga da se pije, a drogirao se nisam nikad u životu, niti sam pušio. Malo ako se pijucne i to je to. Gledam da budem normalan - kazao je pevač.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.