TEK POČELA DA RADI NA PINKU, A VEĆ UŠTEKALA ZA NEKRETNINU NA ZLATIBORU: Fatalna Ana PROCVETALA od KEŠA!
Ana Radulović, Foto: Instagram printscreen/ana.radulovic

IMA SE MOŽE SE!

TEK POČELA DA RADI NA PINKU, A VEĆ UŠTEKALA ZA NEKRETNINU NA ZLATIBORU: Fatalna Ana PROCVETALA od KEŠA!

Posle "Mečke" na red došla i skupocena nekretnina, evo i gde će se sjatiti Ana Radulović

Objavljeno: 17:57h

Voditeljka Pinka Ana Radulović koja je relativno skoro pazarila skupocenu besnu mašinu,rešila je da se ponovo počasti pa je kupila stan na Zlatiboru.

Kako se spekuliše njoj je u planu da iskešira pozamašnu svotu novca za nekretninu u kojoj će uživati u zimskoj idili sa porodicom.

Tim povodom se oglasila voditeljka, koja je htela da ostane misteriozna.

- Ne bih puno komentarisala dok se neke stvari ne realizuju. Što bi naš narod rekao, "da ne ureknem" - istakla je Ana koja nam nije ni potvrdila navode da kupuje stan, ali nije ni demantovala.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, atraktivna brineta kupila je nedavno i skupoceni automobil marke "Mercedes", i to, kako je tada navela, bez ičije pomoći.

- Prvi put ćete videti duži opis na mom postu. Nisam od onih što pričaju da "Instagram nije život", a onda nas na istom uče o životu. Instagram je sastavi deo života svih nas koji ga imamo i zato hoću ovako javno da kažem da sam u poslednje tri godine ostvarima mnogo svojih snova, a danas je upravo još jedan ostvaren. I to ne bi imalo ovoliku težinu i ne bih bila ovoliko ponosna i srećna da sam svaki, pa i ovaj, ostvarila sama, bez ičije pomoći, a često i bez razumevanja i podrške. Ova bombonica je u mojim rukama i sada definitivno mogu da kažem da živim svoje snove - napisala je Ana.

Bonus video:

03:50

Ana Radulović - Večeras me nerviraju gaćice

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.