ISPLIVAO SNIMAK BULIĆA IZ NOĆNOG PROVODA! Nije mogao da OBUZDA EMOCIJE, 1 pesma ga POSEBNO POGODILA, evo i KOJA
Aca Bulić, Foto: Damir Dervišagić

ko li je posvećena?

ISPLIVAO SNIMAK BULIĆA IZ NOĆNOG PROVODA! Nije mogao da OBUZDA EMOCIJE, 1 pesma ga POSEBNO POGODILA, evo i KOJA

Osim Ace koji je uživao u vinu, tu je i Marko Bulat koji je zapravo bio zadužen za provod i atmosferu.

Objavljeno: 10:19h

Aca Bulić u poslednje vreme izbegava medije, posle burnog odnosa sa Anom Ćurčić, ali provod u prestonici ne preskače. Tačnije, osim Ace koji je uživao u vinu, tu je i Marko Bulat koji je zapravo bio zadužen za provod i atmosferu.

Bulića je posebno dirnula numera "Hanuma" koju je originalno izvodio legendarni Šaban Bajramović, međutim, i Bulatova izvedba je i te kako dobra. Toliko da je Acu bacila u sevdah koji je imao potrebu da podeli sa svojim pratiocima na Instagramu.

Inače, refren te pesme glasi "Tebe volim hanuma, veruj godinama", pa će mnoge sigurno zanimati da li ih je Bulić nekome posvetio.

Aca Bulić u provodu
Aca Bulić u provodufoto: Printscreen: Instagram/acabulic

Podsetimo, Aca Bulić je dospeo u žižu medija kao podršaka rijaliti takmičarke Ane Ćurčić s kojom je u mladosti bio u vezi, a hteli su i brak. Međutim, dete im je umrlo odmah po rođenju, te je kako su i jedno i drugo istakli javno, to bio razlog da se raziđu, ali su ostali uvek bliski.

00:23

Pevač seo u krilo Aci Buliću

Aca je to i dokazao kada je stao iza Ane i pružio joj svu moguću pomoć, međutim, javnost je ostala zbunjena kada su nakon svega objavili da su ponovo u vezi. Navodno, to je bio samo dogovor između njega i Ane, ali se oni tim povodom nisu oglašavali, samo su nedavno stavili do znanja da su u kontaktu i dobrim odnosima.

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.