NAŠU PEVAČICU GAĐALI KAMENJEM U IZRAELU: Krenula da se pričesti, a Jevreji je NAPALI, JEZA DA TE UHVATI OD DETALJA
Zorana Simeunović, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

užas!

NAŠU PEVAČICU GAĐALI KAMENJEM U IZRAELU: Krenula da se pričesti, a Jevreji je NAPALI, JEZA DA TE UHVATI OD DETALJA

Ona je govorila o svom jezivom iskustvu koj je imala u Izraelu

Objavljeno:

Pevačica Zorana Simeunović gostovala je kod voditelja Ivana Gajića gde je govorila o svojoj poseti Jerusalimu neposredno pred rat u Izraelu.

- To je bio poseban doživljaj. Ja sam na hodočašće išla sa svojim duhovikom iz manastira Ostrog. Da budem iskrena to je jedino putovanje u celom mom životu koje će ostati u mojoj duši i neće moći da se objasni ili opiše. Sam taj put Gospodnji i grob Majke Božije, sve te molitve koje smo tamo doživljavali. Koliko su nekad bile teške i koliko je čovek mogao da bude u iskušenjima, toliko su nam blagodatne i vratili smo se kući srećni i zadovoljni - rekla je pevačica.

Potom je otkrila kako je izgledalo hodočašće i samo putovanje.

1 / 2 Foto: Printscreen Instagram/zorana.simeunovic

- Ja sam otišla tamo i bila sam tad trudna. Borila sam se do samog kraja da izdržim. Jako rano se budite i u postu ste sve vreme. Sve zavisi od momenta kada odlazite tamo. Mi smo imali 5 pričesti - navela je pevačica i potom dodala:

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Od Jevreja smo osetili da nismo baš poželjni. Čak smo doživeli to da su nas gađali kamenjem. Jedan od naših prijatelja koji je bio na hodočašću nosio je krst i zaboravio je da mu je krst zakačen na torbi. Kako smo krenuli da uđemo u Davidovu grobnicu, tako je neko od Jevreja krenuo da nas gađa kamenjem. Kopletna ta situacija koja se dešava tamo... Jako sam srećna u neku ruku što sam imala privilegiju da odem, ali jako mi je žao što se vera sve više i više gasi i kako ljudi gledaju kako jedni drugima kuku da podmetnu umesto da pomognu. Kopletna situacija koja se tamo dešava je baš tužna.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.