BOSANKA PREKO NOĆI POSTALA MILIONERKA! OD KRALJICE U BLATU DO KRALJICE U ZLATU: Veza sa GRKOM je izdigla NA VRH
Zerina Hećo, Foto: Instagram printscreen/zerinooooo

promena iz korena

BOSANKA PREKO NOĆI POSTALA MILIONERKA! OD KRALJICE U BLATU DO KRALJICE U ZLATU: Veza sa GRKOM je izdigla NA VRH

Zerina Hećo uskoro staje na ludi kamen sa Grkom Karlosom, a koliko joj veza prija vidi se i po njenim društvenim mrežama

Objavljeno:

Bivša učesnica "Zadruge" Zerina Hećo promenila je život iz korena kada se udala za Grka, a poznata je po brojnim skandalima koji su je pratili kroz javni život.

Ona se sada zove Atina Zerina Kandola i uživa u izobilju, luksuznim automobilima i putovanjima, a nekada je živela veoma teško o čemu je javno pričala.

Zerina je u jednom momentu obrijala glavu, što je bio veliki šok za sve ukućane, a neki su se i rasplakali. Ubrzo nakon toga napustila je rijaliti.

Zerina je burnu prošlost ostavila iza sebe, pa sada uživa u ljubavi sa Grkom Karlosom sa kojim će imati svadbeno veselje u maju na Mikonosu.

- To će biti jedno prelepo slavlje uz sve moje drage ljude koji će tog dana doći da uveličaju moju sreću s njim - istakla je ona.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/zerinooooo

Zerina je postala i uticajna na Instagramu, a to govori broj pratilaca koji prelazi jedan milion, dok lajkovi na objavama govore da je možda reč o nekoj drugoj vrsti ''uticaja''.

Bonus video:

00:58

Zerina napljuvala Jovanu Jeremić

(Espreso/Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.