"JAKO MI JE ŽAO" Zorica Marković skrhana od tuge nakon saznanja da je umro Radašin, zatečena je rekla OVO
Zorica Marković, Foto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

TRAGEDIJA

"JAKO MI JE ŽAO" Zorica Marković skrhana od tuge nakon saznanja da je umro Radašin, zatečena je rekla OVO

Zorica marković se oglasila nakon tužne vesti da je preminuo legenadrni Radašin, njen saborac u rijalitiju "Farma"

Objavljeno:

Zorica Marković oglasila se za Telegraf, nakon tužne vesti o iznenadnoj smrti Radiše Miljkovića Radašina koji je učestvovao u rijaliti programima "Veliki brat" i "Farma".

- Zatečena sam, nisam znala, evo prvi put to sad od tebe čujem. Ne mogu da verujem, mnogo mi je žao... - počela je Zorica.

- On je bio ljudina, mnogo dobar čovek. Nisam u kontaktu sa njegovom porodicom, izjaviću saučešće. Ovim putem, takođe, izjavljujem saučešće porodici. Kada izadjem iz rijalitija retko sam u kontaktu sa učesnicima, pa se tako nisam dugo čula ni sa njim. Ali mi je jako žao - rekla je.

1 / 3 Foto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

Inače, upravo je to da upozna Zoricu Marković bila Radašinova najveća želja. Ona mu se i ostvarila ulaskom na "Farmu 6" 2015. godine.

- Bavim se fudbalom i građevinom, Skidam se u gaće kupaće. Potrudiću se da pokažem se*s. Mogu da odradim tetovažu Farme, istetoviraću ime na čelu. Sad je normalno svađati se. Najveća želja mi je da upoznam Zoricu Marković, kad je budem video i popričao sa njom, mogu i da umrem - rekao je Radašin pred učešće.

1 / 2 Foto: prentscreen/youtube/clockiable

Podsetimo, Radašin je umro sinoć, u rodnom selu Ljupten, a usled zdravstvenih komplikacija o kojima je govorila njegova snaja.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.