EVO KAKO JE DUŠICA JAKOVLJEVIĆ IZGLEDALA NA POČETKU KARIJERE: Nema šanse da bi je PREPOZNALI, totalna PROMENA
Dušica Jakovljević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

KO BI REKAO?

EVO KAKO JE DUŠICA JAKOVLJEVIĆ IZGLEDALA NA POČETKU KARIJERE: Nema šanse da bi je PREPOZNALI, totalna PROMENA

Dušica se poslom voditelja bavi već više od jednu deceniju, međutim, na samom početku ona je izgledala potpuno drugačije, te bi je verovatno malo ko i prepoznao

Objavljeno:

Voditeljk Dušica Jakovljević dala je otkaz na televiziji Pink posle čitave decenije uspešnog rada, a tokom perioda za koji je uspela da stekne popularnost i svoj fizički izgled znantno promenila.

Ona danas važi za jednu od najpoznatijih i najomiljenijih televizijskih lica, osim harizme, mnogima je upečatljiva po svom jedinstvenom stilu i frizuri, no nekada davno izgledala je potpuno drugačije.

Dušica se poslom voditelja bavi već više od jednu deceniju, međutim, na samom početku ona je izgledala potpuno drugačije, te bi je verovatno malo ko i prepoznao.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na malim ekranima pojavila se davne 2003. godine kao učesnik kviza "Ruski rulet", a Dušica je tada imala dugu kosu u totalno drugačijoj boji, nego što je danas.

Dve godine kasnije ona počinje svoju televizijsku karijeru u kojoj je često menjala izgled, kao što to čini i danas i moglo bi se sa sigurnošću reći da je ona najviše eksperimentisala u odnosu na sva druga TV lica. Nakon emisije "Sve za ljubav" njena karijera počinje uzlaznom putanjom, a njen izgled da se menja. Pojavila se u emisiji "Audicija", vodila je "Pinkove zvedze" i "Pinkove zvezdice".

1 / 3 Foto: RTV Pink printscreen

Voditeljka tokom godina karijere nije menjala samo frizure, već je koristila i "čari" estetske hirurgije, što ni sama ne krije. Poslednju u nizu intervenciju uradila je nedavno, pre tri meseca kada je operisala nos i sinuse.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.