OVO JE DUGO ČUVANA TAJNA DRAGANE MIRKOVIĆ! Pevačica otkrila sve o SARADNJI sa Dejanom Miličevićem
Dragana Mirković, Foto: Kurir televizija

"12 SATI SAM NOSILA..."

OVO JE DUGO ČUVANA TAJNA DRAGANE MIRKOVIĆ! Pevačica otkrila sve o SARADNJI sa Dejanom Miličevićem

Folk zvezda otkrila je detalje snimanja spota za pesmu "Poslednje veče" i progovorila o izazovima sa kojima se suočila.

Objavljeno: 20:44h

Najveća regionalna zvezda Dragana Mirković u novoj epizodi "Rame uz Rame sa Draganom" evocirala je uspomene, prisetila se snimanja spotova ali i saradnje sa Dejanom Milićevićem sa kojim je pomerila granice.

Folk zvezda otkrila je detalje snimanja spota za pesmu "Poslednje veče" i progovorila o izazovima sa kojima se suočila.

- Spot za pesmu "Poslednje veče", reditelj Dejan Milićević koji je bio inovator u svom poslu tada, voleo je da sarađujemo jer sam i ja volela da rušim granice i nikada mu nisam rekla ne. Recimo, nikada nisam menjala boju kose uvek sam bila crnka, međutim on tada dolazi sa perikom, kratkom i crvenom dok je meni kosa duga, preko leđa... Pa srebrna boja perike koja je takođe kratka. Bilo mi je prvo čudno jer nikada nisam imala kratku kosu, ali sam želela da probam - izjavila je pevačica sa osmehom i dodala:

Dragana Mirković o saradnji sa Dejanom Miličevićem
Dragana Mirković o saradnji sa Dejanom Miličevićemfoto: Kurir televizija

- Ni sočiva nikad nisam nosila ali sam na kraju rekla: "Vau". Pritom, mnogo smo se namučili da ih stavimo i nosila sam ih više od 12 sati. Ali mnogo sam mu verovala. Sve je dobro na kraju ispalo, treba nekada čovek da rizikuje i da bude spreman i na nešto što nije radio. Malo sam avanturista u svom poslu a ne samo u putovanjima i to mi je poprilično pomagalo u karijeri - govorila je Dragana.

1 / 4 Foto: Kurir televizija

Dragana je progovorila o raznim izazovima i rizicima kojima je bila izložena tokom karijere, ali i otkrila šta je bio potpuni hit davne 1995. godine na domaćoj estradnoj sceni.

- Ja sam uvela to da sam se prva pojavila u patikama na sceni, famerkama, da sam prva igrala na bini. Imala sam neke scenografije i rekvizite prva u to vreme i svi spominju tu bubicu, takozvanu "madonu" koju sam donela prvi put 1995. godine u Srbiju - otkrila je Dragana.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.