VODITELJKA PRVE RASPAMETILA GLEDAOCE OVIM IZDANJEM: Pokazala TELO BOGINJE, danas cela SRBIJA gleda u njene noge
Voditeljka, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

zgodna

VODITELJKA PRVE RASPAMETILA GLEDAOCE OVIM IZDANJEM: Pokazala TELO BOGINJE, danas cela SRBIJA gleda u njene noge

Irina Vukotić je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju iz studija i tako oduševila svoje pratioce

Objavljeno:

Voditeljka Irina Vukotić (47) važi za jednu od najatraktivnijih srpskih voditeljki, a na izgledu joj mogu pozavideti i duplo mlađe koleginice.

Ona je odnedavno karijeru nastavila na Prvoj televiziji, gde radi Jutarnji program.

Lepa Irina je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju iz studija i pozvala gledaoce da je prate u Jutarnjem programu, ali, sve je ostao je u senci zbog njenog izazovnog stajlinga.

Voditeljka je obukla kratku crnu mini-haljinu pripijenu uz telo koja joj je odlično pristajala. Kreacija je imala svedeniji dekolte sa reverima, kratke rukave, dok su crnu boju “razbili” zlatni dugmići. Irina je pozirala svedenije šminke i puštene plave kose, a u prvom planu su bile njene duge, vitke noge u crnim salonkama, a onda su usledili komentari:

"Stajling nije za jutarnji program, nego za noćni", "Sjajna, kao i uvek", "Prezgodna i prava dama", "Voditeljka sa najlepšim nogama" - bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Irina je po profesiji master srpskog jezika i književnosti, a davne 2004. godine, radila je kao profesorka.

- Mislim da sam jedina voditeljka koja je, uporedo sa angažmanom na televiziji, tada Treći kanal, predavala srpski jezik u školi 2004. godine. Iako mi je tih godinu i po nezaboravno iskustvo, to nikada nije bila moja želja, već mamina, pa sam joj je ispunila. Sa decom sam imala sjajnu komunikaciju. Često mi pišu putem Instagrama i prepričavaju dogodovštine. Oni su sada odrasli ljudi od po 30 godina - otkrila je svojevremeno Vukotićeva.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.