HAUSER VAŽI ZA JEDNOG OD NAJBOLJIH FRAJERA NA BAKLANU: A tek da mu vidite OCA I BRATA, sličnost je NEVEROVATNA
Stjepan Hauser, Foto: Zorana Jevtić

IZNENADIĆETE SE

HAUSER VAŽI ZA JEDNOG OD NAJBOLJIH FRAJERA NA BAKLANU: A tek da mu vidite OCA I BRATA, sličnost je NEVEROVATNA

Stjepan Hauser je nedavno održao koncert u Beogradu, a pored muzike, mnogi idu i da vide šarmantnog muzičara uživo. Pogledajte kako mu izgledaju otac i brat.

Objavljeno:

Hrvatski viliončelista Stjepan Hauser pre nekoliko dana održao je maestralni koncert u Areni u Beogradu, i oduševio publiku svojom energijom. Mnoge poznate ličnosti su došle da ga poslušaju, a među njima su bili i Jelena i Novak Đoković, koga je muzičar u jednom trenutku i izveo na binu.

Iako on na sebi svojstven način uživa u medijskoj pažnji, svoju porodicu retko pokazuje u javnosti. Poznati violončelista je nedavno nastupio i u zagrebačkoj Areni, a podrška su mu bili otac Mario i brat Miron koji je na društvenim mrežama podelio zajedničku fotografiju.

"Nakon Stjepanovog koncerta s najvažnijim članom porodice Hauser", napisao je Miron pored fotografije na kojoj pozira s muškim članovima porodice. Mnogi obožavatelji popularnog muzičara složili su se da je tata najzgodniji Hauser, a fizička sličnost sa Stjepanom je neverovatna.

Hrvatski viliončelista Stjepan Hauser pre nekoliko dana održao je maestralni koncert u Areni u Beogradu, i oduševio publiku svojom energijom.
Hrvatski viliončelista Stjepan Hauser pre nekoliko dana održao je maestralni koncert u Areni u Beogradu, i oduševio publiku svojom energijom.foto: Zorana Jevtić

Mlađi Hauser je svojevremeno govorio da mu se otac bavi slikanjem, kao i da je veoma muzički nadaren, da zna da svira gitaru, ali nikada se time nije bavio profesionalno. Mario je po zanimanju električar, radio je i kao ložač, a već neko vrieme uživa u penzionerskim danima sa svojom suprugom Marijom.

Ovo su brat i otac Stjepana Hausera
Ovo su brat i otac Stjepana Hauserafoto: Printscreen: Instagram/MIRONHAUSER

Stjepanov brat, Miron, takođe je muzičar. Svira trombon, dirigent je džez orkestra, a svirao je u nekada popularnom bendu "Jinx". On je tokom karijere sarađivao s velikim imenima kao što su: Oliver Dragojević, Nina Badrić, Zlatan Stipišić Džiboni, Darko Rundek i mnogi drugi.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.