NJU NISMO IMALI PRILIKE DA VIDIMO U JAVNOSTI: Evo kako IZGLEDA I ČIME SE BAVI supruga Aljoše Vučkovića, KAKVA DAMA
Aljoša Vučković, Foto: Damir Dervišagić

IZNENADIĆETE SE

NJU NISMO IMALI PRILIKE DA VIDIMO U JAVNOSTI: Evo kako IZGLEDA I ČIME SE BAVI supruga Aljoše Vučkovića, KAKVA DAMA

Supruga Aljoše Vučkovića enigma za javnost, ko je tajanstvena Edita

Objavljeno: 12:13h

Aljoša Vučković može da se pohvali podužom listom zapaženih uloga. Iako je u zasluženoj penziji, a odmara se i od borbe protiv opake bolesti, publika nije zaboravila jednog od omiljenih glumaca ovih prostora.

Naočiti Dalmatinac i danas osvaja džentlmenskim manirima i šarmom, a srce mu je pre više od pola veka osvojila Beograđanka Edita, koja je radila kao profesorka i prevodilac.

Tokom višedecenijske karijere Aljoša je uspevao da sačuva privatni život do takvih razmera da su široj javnosti jedva dostupni čak i osnovni biografski podaci. No, zna se da on i Edita imaju dve ćerke. U jednom intervjuu navedeno je da se starija Leana bavi glumom, dok sedam godina mlađa Sara svira klavir.

Ko je supruga Aljoše Vučković?
Ko je supruga Aljoše Vučković?foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ni potraga za porodičnim fotografijama nije laka. Na Instagramu se može pronaći jedna zajednička, snimljena 2004. za Bazar. Žive u mirnoj ulici ispod Topčiderske zvezde, a životni prostor opremili su po svojoj meri, sa mnogo ukusa.

− Zahvaljujući pokojnom dedi moje supruge, koji je pre šezdeset godina napravio kućicu na Topčiderskoj zvezdi, u kraju punom zelenila, adaptirali smo svojim sredstvima potkrovlje koje ljubomorno čuvamo za sebe. To nije prostor za prikazivanje već za življenje. Uklopili smo stari i novi stil, već prema postojećim okolnostima, i vrlo smo srećni što smo uopšte imali šta da adaptiramo. Ispred kuće je prelepa bašta – otkrio je glumac jednom zgodom.

Istom prilikom Aljoša je ispričao i da obožava da kuva.

− Jedva čekam da supruga ode na posao i da ostanem sam u kuhinji. Pripremam dobro sva jela, kuvana naročito. Moja kuhinja je stekla dosta poklonika, a i prijatelji često navrate.

Pohvale za uvek besprekoran izgled, rekao je, pripadaju supruzi.

− Ona mi pomaže u odabiru odeće. Ja sam malo „prekomotan“ po tom pitanju. Volim sportsku odeću. Za zaista elegantnu garderobu čovek danas mora da potroši čitavo bogatstvo, a ja ga nemam.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.