PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON NJEGOVE SMRTI: Evo kako izgleda bivša verenica Metjua Perija, kadar SLAMA SRCA
Metju Peri, Foto: Youtube/The Late Show with Stephen Colbert

JAKO JE TUŽNA

PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON NJEGOVE SMRTI: Evo kako izgleda bivša verenica Metjua Perija, kadar SLAMA SRCA

Moli Hurvic koja radi kao književni agent i za koju je glumac rekao da je najlepša žena na planeti Zemlji, oglasila se 31. oktobra povodom smrti Metjua Perija.

Objavljeno:

Bivša verenica slavnog glumca Metjua Perija, Moli Hurvic pojavila se danas prvi put u javnosti nakon njegove smrti 28. oktobra. Šetala je sa psom Alferdom i prijateljicom u parku u Los Anđelesu, vidno neraspložena. Njena veza sa holivudskom zvezdom trajala je do 2018. do 2021. godine. Verili su se 2020. Kortni Koks je navijala da to dovede i do venčanja, ali se desio raskid umesto toga.

- Naravno, slomljena je zbog njegove smrti. Volela ge je i baš kao što bi se bilo ko drugi osećao u njenom slučaju, želela je da su stvari bile drugačije - rekao je izvor za Daily mail i dodao da je Metju Peri maštao o stabilnoj vezi: "Govorio je da želi porodicu i da ga zauvek voli jedna žena, ali je onda vezu sa njom odbacio".

Veza je okončana nakon što je objavljen snimak kako glumac koketira sa 19- godišnjom devojkom. Bilo je to u maju 2021. Glumac je Kejt Haralson upoznao istog tog meseca preko aplikacije za upoznavanje.

Metju Peri preminuo je 28. oktobra
Metju Peri preminuo je 28. oktobrafoto: EPA PHOTO/EPA/OLAF KRAAK

Moli Hurvic koja radi kao književni agent i za koju je glumac rekao da je najlepša žena na planeti Zemlji, oglasila se 31. oktobra povodom smrti Metjua Perija.

- Volela bih da svet priča o tome koliko je talentovan. I stvarno je bio vrlo talentovan. Iako sam ga volela intenzivnije nego što sam mogla da shvatim, bio je komplikovan i izazvao je bol kakvu nikada nisam osetila. Niko nije dublji uticaj na mene kao odrasle osobe od Metjua Perija. Veoma sam zahvalna na tome, na svemu što sam naučila iz naše veze - napisala je na Instagramu.

Setila se kako su 2021. na HBO gledali specijal o "Prijateljima", dok su pratili scene iz serije, on je rekao: "Je*ote, bio sam tako dobar!!!.. Vidiš šta sam tamo napravio?".

"Premotavali smo i proučavali scene. Naše poštovanje i uvažavanje humora je nešto što nas je povezivalo. Biti sa njim dok je ponovno otkrivao svoju briljantnost, bilo je čarobno. Meti, osećam olakšanje što si u miru. S poštovanjem, Mol-o-Rama (izmišljeni lik)".

Moli je u međuvremenu "zaključala" svoj profil na Instagramu.

Glumac je pronađen mrtav u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu, sumnja se da se utopio, istraga je u toku

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.