NI ONA NIJE PROPUSTILA DA KOMENTARIŠE PRIJU: Ova IZJAVA će se tek prepričavati, bez ustezanja rekla je SLEDEĆE
Aleksandra Prijović, Foto: ATA IMAGES

KAZALA JE SLEDEĆE

NI ONA NIJE PROPUSTILA DA KOMENTARIŠE PRIJU: Ova IZJAVA će se tek prepričavati, bez ustezanja rekla je SLEDEĆE

Uspeh Aleksandre Prijović jedna je od glavnih tema domaćih medija već mesecima

Objavljeno: 16:42h

Aleksandra Prijović nakon uspešnog niza koncerata u Beogradu i Sarajevu, krajem novembra održaće i pet koncerata u Zagrebu.

Sudeći po broju rasprodatih koncerata, od svih regionalnih prestonica, Aleksandru najviše vole u Zagrebu, a njen uspeh u Hrvatskoj se mesecima komentariše.

Gotovo da nema javne ličnosti, od političara do pevača, koji nisu dali svoj sud o uspehu Aleksandre Prijović, a sada je na red došla i Zorica Marković.

Ona se osvrnula na komentare pojedinih hrvatskih političara kojima nije drago što Aleksandra ruši rekorde posećenosti u zagrebačkoj Areni.

- Pojedini političari mogu da ne slušaju tu vrstu muzike, ali ne mogu tolikom narodu da zabranjuju da je sluša. U nedostatku njihovih kvalitetnih pevača narodne muzike ugošćuju naše, a ne uvoze ih. Tako i treba da bude, jer treba da slušaju kvalitetnu muziku - rekla je, pa dodala:

- I Hrvati su pevali kod nas, pa na taj način i zarađivali. Beograd je po tom pitanju za njih centar sveta, svi njihovi pevači su se ovde proslavili - rekla je Zorica.

Za mladu koleginicu ima samo reči hvale.

- Što se tiče Aleksandre Prijović, ona se po*****a po Hrvatima i ujedinila region. Uradila je nešto nemoguće. Muzika je tu da spaja narode, a ona je uspela i tome i ja joj čestitam na uspehu - zaključila je Markovićeva za Alo.

Bonus video:

00:09

Aleksandra Prijović u Barčaršiji

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.