ISPLIVALA BRENINA FOTOGRAFIJA IZ NOĆNOG PROVODA: Skroz se opustila, a DUGE NOGE izbacila u PRVI PLAN
Lepa Brena, Foto: Sonja Spasić

mašala

ISPLIVALA BRENINA FOTOGRAFIJA IZ NOĆNOG PROVODA: Skroz se opustila, a DUGE NOGE izbacila u PRVI PLAN

Pevačica Lepa Brena je objavila fotografiju iz noćnog izlaska i pokazala u kakvom luksuzu uživa

Objavljeno:

Pevačica Lepa Brena pre nekoliko dana proslavila je 63. rođendan, a mnogi kažu da joj godine ne mogu ništa i da izgleda sve bolje.

Naime, Brena je u poslednje vreme aktivna na društvenim mrežama, a sada je na Instagramu podelila fotografiju iz izlaska u elegantnom izdanju.

Pevačica je bila sva u belom, duge noge su bile u prvom planu, a crveni karmin i crvena torba poznatog svetskog brenda su upotpunili njen stajling.

Inače, Brena je svojevremeno istakla da ona ne voli svoje rođendane.

- Ako je neko realan i svestan prolaznosti vremena, kao ja, nastajeće da uživa u svemu. Imam razloga da uživam, jer sam svesna svega što sam postigla i imam divnu porodicu. Još realno i racionalno razmišljam o životu i uživam u postignućima i ciljevima koje sam sebi postavila.

1 / 5 Foto: Dragan Kadić

- Srećna sam kada moja deca realizuju svoje ciljeve i kada sve ide svojim normalnim tokom. Srećna sam kada Boba i ja imamo naše planove. Funkcionišem po sistemu da pevam, ali da za pojas zadenem (smeh). Radim, a onda postoji i razlog i da se radujem godišnjem odmoru. Inače, nisam ljubitelj svojih rođendan, više volim tuđe i dečje rođendane. Jedino mesto na kojima volim da sam u centru pažnje jesu moji koncerti, sve drugo mi je previše.

Bonus video:

00:06

Lepa Brena slavi 63. rođendan, evo šta je prvo dobila

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.