NIKOLA SIMIĆ SE ŽENIO 4 PUTA, A KRAJ DOČEKAO KRAJ 48 GODINA MLAĐE ŽENE: Jednu stvar dugo o glumcu NIKO NIJE ZNAO
Nikola Simić, Foto: prentscreen/youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

njegova PRIČA

NIKOLA SIMIĆ SE ŽENIO 4 PUTA, A KRAJ DOČEKAO KRAJ 48 GODINA MLAĐE ŽENE: Jednu stvar dugo o glumcu NIKO NIJE ZNAO

Osim zbog maestralnog dara za glumu, Nikola je javnosti bio zanimljiv i zbog privatnog života

Objavljeno: 15:47h

Legendarni glumac Nikola Simić proslavio se mnogobrojnim maestralnim ulogama, a njegove replike se i danas često mogu čuti.

Osim po ulogama, Nikola je bio zanimljiv javnosti i zbog brunog ljubavnog života, koji može da posluži kao inspiracija za neki film.

Uprkos činjenici da je svoju intimu čuvao, zanimljive informacije su često nekako stizale na naslovne stranice tadašnjih novina. Bio je veliki zavodnik, osvajao je srca žena svojim šarmom i jednostavnošću.

Ipak, retko ko zna da se Simić čak četiri puta ženio i razvodio, a poslednje godine svog života navodno je proveo sa glumicom koja je čak 48 godina mlađa od njega.

- A treba se zaljubljivati. Psiholozi kažu da dođe trenutak kad čovek želi da promeni način svog života. Treba imati hrabrosti i smelosti i to uraditi. Ja to znam, naravno iz prve ruke - rekao je jednom prilikom glumac.

Mediji su godinama pisali da je Nikola imao ćerku Anu i unuke Isidoru i Saru.

Bratanac poznatog glumca jednom prilikom se osvrnuo na ove priče, pa je potvrio da one, ipak, nisu istinite.

- Nikola nije imao ćerku ni unuke. Ana je ćerka njegove poslednje žene Snežane. On je bio dobar prema njoj, ali joj nije otac. Nikoli je u mladosti puklo slepo crevo, došlo je do sepse, to se tada zvalo tuberkuloza stomaka, a lečili su ga radijacijom, nakon čega je ostao sterilan i nije mogao da ima dece. - rekao je Nenad, a prenose domaći mediji.

Nikoli je 2014. godine ustanovljen rak prostate, od kojeg se lečio, ali nakon komplikacija koje su usledile glumac je nažalost preminuo u 80. godini života.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.