"IMALA JE NULA DINARA" Marinković otkrio sve TAJNE iz zajedničkog života sa Gocom Tržan, ovo apsolutno NIKO ne zna
Ivan Marinković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

da li je moguće?

"IMALA JE NULA DINARA" Marinković otkrio sve TAJNE iz zajedničkog života sa Gocom Tržan, ovo apsolutno NIKO ne zna

Ivan Marinković, je otkrio detalje iz zajedničkog života sa pevačicom Gocom Tržan

Objavljeno: 21:48h

Razne špekulacije se vrzmaju kada se pomene veza između Ivana Marinkovića i pevačice Goce Tržan.

Bivši rijaliti učesnik, Marinković ima turbulentnu prošlost kada su u pitanju ljubavni odnosi, dok je Goca Tržan u srećnom braku sa Rašom Novakovićem.

Marinković je u emisiji "Puls Srbije" kod voditelja Ivana Gajića, izneo tvrdnju da je Goca bila siromašna i da joj je upravo on pomogao.

02:02

GOCA TRŽAN NIJE IMALA DINARA KADA SMO SE UPOZNALI, OTETO JOJ 20.000 € Marinković šokirao: To veče je MORALA da bude pored mene

- Negde sam pročitao da je izjavila kako mi je spasila život. Spasila mi je život tako što sam bio bolestan u jednom trenutku, a ona moja žena, pa je morala tu noć da bude pored mene, baš joj hvala za spašavanje života. Podsetiću da sam ja njoj spasio život, kada sam je upoznao nije imala dinara u džepu, a kada kažem da nije imala dinara, to ozbiljno mislim jer joj je prethodni dečko oteo 20.000 evra - započeo je Marinković, pa dodao:

- Ja sam se u tom trenutku borio i radio za nju i naš život, nisam se udomio kod popularne pevačice. Naprotiv, imala je nula dinara i živeli smo skroman život.

Bonus video:

02:59

SVE ŠTO JE NENORMALNO SAD JE U TRENDU! Goca Lazarević oplela po savremenoj muzici i publici: Piju Red Bul i DA NE PRIČAM ŠTA JOŠ!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.