POKAZALA PREVIŠE? Marinu napali: "Mogla je da obuče majicu!" Ona se oglasila za Espreso, evo kako im je ODGOVORILA
Marina Bogdanović, Foto: Privatna arhiva

brutalno

POKAZALA PREVIŠE? Marinu napali: "Mogla je da obuče majicu!" Ona se oglasila za Espreso, evo kako im je ODGOVORILA

Nije im ostala dužna za uvrede.

Objavljeno: 22:11h

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak zvezde "Granda" Marine Bogdanović sa jednog privatnog veselja gde je pevala. Veliki broj novčanica u rukama pevačice govore u prilog tome da je Marina na tom veselju napravila odličnu atmosferu. Ipak, neki smatraju da se Marina previše provokativno obukla za ovaj nastup.

– Mogla je da obuče majicu kad je krenula iz kuće - glasi jedan od komentara ispod snimka koji je objavljen na "Instagramu".

Mi smo želeli da proverimo kako Marina reaguje na ovaj komentar i da li smatra da je previše otkrila na ovom nastupu.

Marina Bogdanović za Espreso o komentarisanju njenog oblačenja
Marina Bogdanović za Espreso o komentarisanju njenog oblačenjafoto: Printscreen/instagram/marinabogdanovic

Drago mi je da si me pitao da prokomentarišem to. Kada vidim loše komentare, zaista me ne dotiče, jer mi je jasno da su u pitanju muškarci i žene koji lične frustracije i nezadovoljstva pokušavaju da leče komentarišući druge u negativnom kontekstu, a društvene mreže su idealna platforma za takve. Te ljude sažaljevam iskreno, šta više volela bih kad bih mogla da im pomognem, ali postoje ustanove koje se bave mentalnim oboljenjima, tako da pored dobre volje, mi ne možemo tu ništa da pomognemo. Mogu da se pohvalim time da mene vole i hvale izuzetno lepe žene i muškarci i ko je pametan, shvatiće ko su ovi drugi koji komentarišu mene ili bilo koga drugog negativno - ljudi koji su izopačeni, iz kojih isijava užasno loša energija, pa su ružni, čak i pored lepih crta lica - rekla je Marina za Espreso i potom se osvrnula na svoje oblačenje.

– Što se tiče oblačenja, izuzetno sam ubeđena da su moji stajlinzi baš onakvi kakvi treba da budu, jer slušam svoje srce i nosim baš ono što umem i da iznesem. Najzanimljivije su mi one žene, pošto nažalost žene su uglavnom te koje vređaju i to je poražavajuće, koje komentarišu kako sam izbacila grudi, samo što to one napišu jednim prostačkim rečnikom, a ja imam da im poručim da su lepe i seksepilne žene takve i obučene i svučene i sa rolkom i dekolteom, a da jednu damu pre svega odlikuju gospodstveno držanje i rečnik. Pametnom dosta. A što se kaže u našem narodu: "Kad ću ako neću sad!" Nosiću i kratko i otvoreno dokle god budem osećala da treba i dok se u tome budem prijatno osećala, ljubomorni mogu slobodno da ostavljaju loše komentare koji me ne tangiraju nimalo, moj fokus je na lepim i dobrim ljudima, ostvarenim i zadovoljnim, za njih imam i ljubav i energiju na pretek, ostali su stavljeni na ignor i blok, pa neka se tamo bore sa svojim promašenim životima. Nama pozitivcima je ovako super sa dekolteom ili bez. Pozdrav za sve dobre ljude - poručila je Marina u izjavi za naš portal.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Milen Vešović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.