ANA ČURČIĆ NAPUŠTA SRBIJU!? Bivša zadrugarka odlučila da KRENE ŽIVOT IZ POČETKA, evo gde se SELI, ovo su DETALJI
Ana Ćurčić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVE CRNO NA BELO

ANA ČURČIĆ NAPUŠTA SRBIJU!? Bivša zadrugarka odlučila da KRENE ŽIVOT IZ POČETKA, evo gde se SELI, ovo su DETALJI

Bivša rijaliti učesnica Ana Ćurčić navodno napušta Srbiju i seli se u Nemačku.

Objavljeno: 19:05h

Bivša rijaliti učesnica Ana Ćurčić prekinula je medijsku ćutnju i rešena je da dokaže da Milena Kačavenda u rijalitiju ne govori istinu pa je čak podnela i tužbe protiv nje.

Međutim, dok vodi rat sa bivšom kumom Ana je rešila da napusti Beograd, i na na neko vreme ode u Nemačku. Kako prenose mediji, ona više nema ni kontakt sa Acom Bulićem koji joj je godinu dana unapred platio stan u luksuznom naselju u Novom Beogradu te je rešena da se skloni od svega i razmisli šta će da radi.

Kako je otkrio Anina bliska rođaka, ona se čula sa jednom ženom koja joj je bila podrška sve vreme i sada kada su joj svi okrenuli leđa ta gospoda je i dalje uz nju. Ona živi u Berlinu i ponudila je Ani da se na neko vreme preseli kod nje.

Ana Ćurčić je navodno napustila Srbiju
Ana Ćurčić je navodno napustila Srbijufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ta žena je Ani podrška od početka, u Berlinu živi i ima tamo dva salona za negu i lepotu. Ponudila je Ani čak i posao, kao i da neko vreme živi kod nje jer ona živi sama. Ana je razmišljala šta da radi i onda je donela odluku da se sada skloni od svega i da napuni malo baterije, ali i da razmisli šta će da radi. Aca joj je platio stan do avgusta sledeće godine, te će ona da ode u Berlin i verovatno će tamo u martu da se vrati za Srbiju. Neće otkazati stan naravno, jer koliko znam ona planira da sakupi pare, pa da produži kiriju. Ako bude u mogućnosti možda podigne i kredit da taj stan kupi. O svemu mora da razmisli dobro, jer joj se život okrenuo naopačke i mnogo joj je teško. Njen sin je uz nju, on joj daje najveći vetar u leđa i čim mu je saopštila da je dobila ponudu za Berlin, on joj je rekao da to ne propušta, pogotovo što će imati priliku da zaradi i sa tom ženom sarađuje kada su njeni saloni u pitanju. Koliko znam, uskoro bi trebalo da se pakuje i da ode za Nemačku. Ako se desi da dobije poziv za sud, ona će dolaziti kako bi bila na ročištima, jer je podnela tužbu protiv Zvezdana, Milene i Đedovića i od toga neće da odustane. Iskreno, ona i tu očekuje neki priliv novca", rekla je Anina rođaka.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Esperso/Kurir/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.