KURIR I MAJKE I SNAJKE POKAZALI SVOJU HUMANU STRANU! Kolači pravljeni s ljubavlju za Svratište na Novom Beogradu
Majke i snajke, Foto: kurir

pogledajte

KURIR I MAJKE I SNAJKE POKAZALI SVOJU HUMANU STRANU! Kolači pravljeni s ljubavlju za Svratište na Novom Beogradu

Kurir i emisija „Majke i snajke“ sa zadovoljstvom su učestvovali u ovoj akciji, u kojoj je obezbeđena donacija za Svratište na Novom Beogradu

Objavljeno: 10:28h

Ekipa Kurira i emisije „Majke i snajke“ ponovo su pokazali svoju humanu stranu i podsetili sve da humanost mora postati deo svakodnevice.

U poslednjoj nedelji takmičenja, pre samog finala kulinarskog šou-programa, majke i snajke su uz pomoć profesionalaca učile da prave kolače, a sve pripremljene poslastice odnete su u Svratište na Novom Beogradu, u Centar za integraciju mladih.

Voditelj emisije i master šef Radomir Raša Vlačić je sa ekipom iz produkcije posetio Svratište na Novom Beogradu kako bi odneo sve kolače koje su takmičarke pripremile. Tamo ih je sačekala socijalna radnica, koja ih je upoznala sa svakodnevnim životom i potrebama mališana, kojih je trenutno preko 150. U Beogradu se nalaze dva svratišta ovog tipa, na Novom Beogradu i na Zvezdari.

Majke i snajke
foto: Kurir

Takođe, kompanija „Stamevski“ je prepoznala važnost ove akcije i pridružila se donacijom torti i sitnih kolača, a građani svoje donacije mogu odneti radnim danima od osam do 18 časova i vikendom od 10 do 18 časova.

Majke i snajke
foto: Kurir

Kurir i emisija „Majke i snajke“ sa zadovoljstvom su učestvovali u ovoj akciji, u kojoj je obezbeđena donacija za Svratište na Novom Beogradu, Centar za integraciju mladih, i time deci dodatno ulepšali i zasladili dan.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.