PEVAČICA U STRAHU ZBOG BIVŠEG! Ne može da DOĐE SEBI, otkrila šta je SINOĆ radio ispred NJENE ZGRADE, svi u NEVERICI
Aleksandra Mladenović, Foto: Damir Dervišagić, Printscren/Instagram

da li je realno?

PEVAČICA U STRAHU ZBOG BIVŠEG! Ne može da DOĐE SEBI, otkrila šta je SINOĆ radio ispred NJENE ZGRADE, svi u NEVERICI

Pevačica Aleksandra Mladenović oglasila se za domaće medije, te otkrila da se plaši sa svoju bezbednost i da bi volela da njen bivši ostane u pritvoru.

Objavljeno:

Pevačica Aleksandra Mladenović progovorila je o incidentu sa bivšim dečkom koji je sinoć uhapšen jer joj je došao na vrata iako ima zabranu prilaska.

- On je trenutno u jako lošem psihičkom stanju, na lekovima je, on je nakon svih bljuvotina koje je napisao objavio slike sa mnom dok je policija tragala za njim. Legao je ispred moje zgrade, stavio je jastuk ispod glave i spavao je tu. On je trenutno u pritvoru, čekam da vidim šta će biti. Ne znam da li će mu neko platiti kauciju, volela bih da ostane u pritvoru, volela bih da ostane tamo. Plašim se za svoju bezbednost - rekla je Aleksandra Mladenović u emisiji "Blic dan".

Aleksandra Mladenović o bivšem dečku
Aleksandra Mladenović o bivšem dečkufoto: Printscreen Instagram/stefancecarr

Inače, Aleksandra je bivšeg dečka optužila da se viđa sa drugim devojkama, kao i da ima informaciju da je tukao bivšu partnerku.

Ona se sinoć oglasila odmah nakon što je policiji dala izjavu i rekla kako joj izvesni mladić ukrao mnogo novca, kao i da je pretio da će se ubiti, ali i da je bila primorana da zove policiju jer joj je dolazio ispred stana.

Pevačica ističe da je uplašena za svoju bezbednost
Pevačica ističe da je uplašena za svoju bezbednostfoto: Pritnskrin: Paparazzolov

- Taj čovek je meni zagorčao život, on je psihopata. Prvo mi je ukrao mnogo novca iz stana. Pretio mi je i samoubistvom, da će popiti lekove, pa da će da se obesi. Zatim da će pucati sebi u glavu. U početku je bio predivan, kasnije se promenio. Ja nisam znala da on kocka. Upoznali smo se preko interneta. Svašta mi je stizalo s kim je bio i šta je radio. Sada sam ponovo zvala policiju, bio mi je ispred vrata. Sve što je napisao je s namerom da bi mi ukaljao ime - rekla je Aleksandra Mladenović za medije.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.