BILA SKANDAL MAJSTOR, CELA SRBIJA ZNA NJENO IME: Udala se za doktora u Švajcarskoj i NESTALA... EVO gde je sada!
Ružica Veljković, Foto: Damir Dervišagić

promenila se

BILA SKANDAL MAJSTOR, CELA SRBIJA ZNA NJENO IME: Udala se za doktora u Švajcarskoj i NESTALA... EVO gde je sada!

Život rijaliti zvezde i bivše modelsice je bio izuzetno buran

Objavljeno: 22:50h

Ružica Veljković pobedila je u rijalitiju "Parovi", te tada stekla veliku popularnost, budući da je i obeležila nekoliko sezona pomenutog TV formata, a onda se naprasno povukla iz javnosti.

Ružica je, podsetimo, u kontroverznu zemunsku vilu ušla kao nekadašnja članica sastava "Models", a, osim britkog jezika, Veljkovićeva je ostala upamćena i po emotivnoj vezi sa Filipom Đukićem, a kratko je bila i u rijaliti vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a tada im je na put stala njegova bivša devojka Zorica Dukić.

Život rijaliti zvezde i bivše modelsice je bio izuzetno buran. Ona je sada majka svoje dece koje ima sa Markom Gajićem, koji je inače doktor u Švajcarskoj.

Veljkovićeva je prvu trudnoću čuvala u tajnosti gotovo do samog porođaja, a o drugoj je progovorila kada su je bivše drugarice optužile da se bavila prostitucijom.

Iako je za sve ove godine imala aktivan nalog na Instagramu, Ružica punih sedam godina nije objavila nijednu fotografiju, sve do pre nekoliko kada je napravila presedan i postavila dva selfija.

1 / 8 Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Na osnovu njih je moguće zaključiti da je za Veljkovićevu vreme stalo, odnosno da i dalje izgleda atraktivno i pleni harizmom.

Bonus video:

00:45

ESPRESO: Trg glumaca

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.