OVAKO JE KARLEUŠA GOVORILA O DRAGANI MIRKOVIĆ: Pevačica iznela ISTINU IZ PROŠLOSTI, ovako se sve odigralo
Dragana Mirković, Foto: Ahel/ATAImages

ovo malo ko zna

OVAKO JE KARLEUŠA GOVORILA O DRAGANI MIRKOVIĆ: Pevačica iznela ISTINU IZ PROŠLOSTI, ovako se sve odigralo

Jelena Karleuša prisećala se svojoh početaka, te je istakla da joj tada najviše pomogla Dragana Mirković

Objavljeno:

Jelena Karleuša jedna je od poznatih ličnosti koja je poznata po britkom jeziku koji seče kao sablja i vrlo često je u žiži interesovanja zbog komentarisanja kolega, situacije na estradi, muzike i generalno javnog posla.

Iako danas ruši sve granice u svetu šoubiznisa početak karijere joj nije bio ni malo lak. Nekoliko puta je javno govorila o trnovitom putu ka estradnom nebu i otkrila da je neizmerno zahvalna upravo najvećoj regionalnoj muzičkoj zvezdi Dragani Mirković koja joj je pomogla da snimi prvi album.

Iako je Dragana poznata kao dobar čovek koji je mnogima izašla u susret i pomogla bilo da je karijera u pitanju ili posao, JK je ispričala svoje iskustvo.

- Kada sam počinjala karijeru, sa nepunih 16 godina, bila je jako teška situacija. Balkan je goreo u ratnom plamenu, a ja sam te ’95. snimila prvi album. Moja majka je pozajmila pare za to od Dragane Mirković. Da! Dragana Mirković mi je pozajmila pare za prvi album. I dok se moja majka hvatala za glavu kako ćemo joj vratiti 25.000 maraka, jer je u to vreme imala novinarsku platu dve marke, ja sam mučila drugu muku – nisam imala za čarape - govorila je Jelena i dodala:

- I kad kupim jedne, ja ih čuvam, ali džabe. Uvek sam ih nekako krpila i lepila lakom za nokte, izmišljala neke gluposti. Pojavljivala sam se na tv-u, nasmejana, puna sebe, ubeđivala i voditelje i gledaoce da sam ja, drčna klinka sa Novog Beograda, nova Madona. Niko nije znao da novobeogradska Madona ispod pozajmljene haljine krije najlon čarape ulepljene lakom. Godine su prolazile, a ja sam se namučila kao pas. Madona iz kraja postala je opštepoznata JK. Dragani sam vratila novac - otkrila je Karleuša.

Opšte je poznato da su Dragana i Jelena izgradile odnos pun ljubavi i poštovanja, a Karleuša ističe da će zauvek biti zahvalna folk zvezdi na pomoći, podršci i dobroti koju joj je oduvek pružala.

Bonus video:

02:16

DRAGANA MIRKOVIĆ O ODNOSU SA BRANKOM KATIĆ: Snimale smo zajedno, jedna stvar mi i dalje ostavlja gorak ukus u ustima

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.