"DOBILE EMISIJU JER SU SPAVALE SA DESETORICOM" Lea Kiš javno oplela po OVIM VODITELJKAMA
Lea Kiš, Foto: © ATA Images

otvorila dušu

"DOBILE EMISIJU JER SU SPAVALE SA DESETORICOM" Lea Kiš javno oplela po OVIM VODITELJKAMA

Lea Kiš je tokom rada na TV Pink uspela da završi fakultet političkih nauka, a onda završi i doktorske studije iz oblasti medija i komunikacije.

Objavljeno: 12:28h

Voditeljka Lea Kiš na malim ekranima je od svoje 18 godine, ona je prvo bila deo informativnih emisija na TV Beograd, a onda je na TV Politika postala urednik jedne informativne emisije, tada je imala samo 24 godine.

Kako voli da istakne brzo je shvatila da je u njenom poslu najbolje baviti se estradom, te je napravila svoju autorsku emisiju „Nedeljno popodne sa Leom Kiš“ koju je počela sa emitiju na RTS. Ona je bila deo RTS-a 15 godina, a onda je punih 14 godina svoju emisiju emitovala na TV Pink.

Lea Kiš je tokom rada na TV Pink uspela da završi fakultet političkih nauka, a onda završi i doktorske studije iz oblasti medija i komunikacije.

Lea Kiš o voditeljkama iz rijalitija
Lea Kiš o voditeljkama iz rijalitijafoto: Printscreen

Ona je nedavno gostovala u emisiji „Ispovest“ u kojoj je ispričala da joj smeta kada neko od rijaliti zvezda postane voditelj, kao i da takve osobe ne smatra svojim kolegama.

Lea Kiš ističe da ne smatra koleginicima osobe koje su nakon rijalitija postale voditeljke
Lea Kiš ističe da ne smatra koleginicima osobe koje su nakon rijalitija postale voditeljkefoto: Dragan Kadić

- Izgubio se kriterijum u našem poslu. One su postojale i ranije, pa su dobijale na kašičicu tu pažnju. Znalo se šta se može, a šta ne može. Nemojte mi reći da neko može da ode u rijaliti i da posle dve godine kaže meni ‘zdravo koleginice’ jer je dobila emisiju, a jedino što je uradila u životu je spavala sam deset muškaraca i na taj način dobila zvanje televizijskog voditelja - rekla je Lea i dodala.

- To je sramotno za našu profesiju, onda imate tabloide koji to podrže i vi posle dve godine pomislite da je moguće da neko bez znanja dobije priliku da nešto predstavlja na ekranu, bilo koja televizija, sa nacionalnom frekvencijom, privatnom – nije bitno bitno je da smo mi sami učinili to da naša profesija više ne postoji i da je televizijski novinar profesija koju može da radi svako - ispričala je Lea Kiš.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Esperso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.