SEĆATE LI SE FAMOZNE IRINE 2 HOT? Gruov spot je izdigao u NEBESA, razvela se od KOŠARKAŠA pa nestala sa scene
Irina 2 Hot, Foto: Youtube printscreen/ Gru Official Channel

biografija

SEĆATE LI SE FAMOZNE IRINE 2 HOT? Gruov spot je izdigao u NEBESA, razvela se od KOŠARKAŠA pa nestala sa scene

Ovo su samo neki od detalja iz života Irine Kolin

Objavljeno: 14:37h

Irina Kolin, u javnosti poznata kao Irina 2 Hot, veliku popularnost je stekla pojavivši se u spotu pokojnog repera Gru-a gde je svojom eksplicitnom deonicom u pesmi "Pravi broj", napravila čitavu pometnju.

Nakon famoznog spota, naprasno je nestala iz medija do trenutka kada je ekskluzivno za naš portal pričala na teme iz njenog života.

Rođena je u Austriji gde je odrasla i školovala se, po struci je zubni tehničar. Upoznala je pola estrade tamo zahvaljujući svojim roditeljima koji su u Beču držali kafiće.

Zahvaljujući pokojnom reperu uplovila je u estradni svet
Zahvaljujući pokojnom reperu uplovila je u estradni svetfoto: Privatna arhiva

Iako je tada bila san mnogih muškaraca, ona je nedavno priznala da je imala osećaj da je se muškarci plaše. A njen "alter ego" bio je maska, jer je privatno bila povučena i smerna, dok na sceni nešto sasvim drugačije.

Retko ko zna da je Irina bila udata i da iz tog braka ima ćerku od 12 godina. Zbog tog čoveka, čije ime nije želela da otkriva, rešila je da se odrekne karijere i upravo je to bio razlog njenog nestanka sa scene. Iz sadašnje perspektive priznaje da to nikada ponovo ne bi učinila:

- Ja sam se udala za jednog poznatog košarkaša čije ime neću reći. Kada sam ga upoznala prvo sam pomislila da je kriminalac zbog izgleda. Ljubav je cvetala, ali nažalost ja više ne verujem u ljubav. Moja prva veza je bila 14 godina, sa njim sam bila u braku 8 godina. Iz te ljubavi je nastala moja ćerka koju volim najviše na svetu. Rodila sam je sa 32 godine i mislim da je to najbolje vreme. Putovala sam svuda po svetu sa njim, batalila muziku, kuvala, čistila peglala i bila uz njega - ispričala je Irina tada za naš portal.

1 / 9 Foto: Youtube printscreen/ Gru Official Channel

Tvrdi da je baš ona patentirala čuveni "selfi" s obzirom na to da je u spotu za pesmu "Pravi broj", držala kameru i snimala sebe sa njom.

Irina se danas bavi kozmetičkim salonom koji je otvorila sa drugaricom, i ističe da joj se u životu ispunila želja koju je oduvek, da ima dete.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Maša Ćorić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.