NE RAĐA SE OVAKVA ŽENA SVAKI DAN! Evo kakva je zapravo DRAGANA MIRKOVIĆ prema MLAĐIM KOLEGAMA, Espreso SAZNAJE
Mlada pevačica o odnosu sa Draganom Mirković, Foto: Damir Dervišagić

malo ko zna

NE RAĐA SE OVAKVA ŽENA SVAKI DAN! Evo kakva je zapravo DRAGANA MIRKOVIĆ prema MLAĐIM KOLEGAMA, Espreso SAZNAJE

Mlađa koleginica je za Espreso portal otkrila kakva je Dragana zapravo

Objavljeno: 09:14h

Mlada pevačica Sara Reljić se takmičila u "Pinkovim zvezdama" kada je folk diva Dragana Mirković bila u žiriju tog takmičenja.

Pinkova zvezda je na svojoj koži osetila koliko Dragana podržava svoje mlađe kolege i na tome joj je neizmerno zahvalna.

– Dragana Mirković je veoma očigledno ostvarena žena i srećna. I ona tu sreću bukvalno deli sa drugima, na sve strane. Veličina jednog čoveka se vidi onda kada ta osoba i kada je na samom vrhu misli i na one koji su tek na početku, da ne kažem dnu lestvice. Ona je, po meni, slika i prilika onoga kako treba da se ponaša jedna ostvarena osoba puna ljubavi - rekla je Sara za Espreso i potom se osvrnula na to koliko joj je značilo to što je uvek imala podršku ove velike zvezde.

Uvek je dobrodošla
Uvek je dobrodošlafoto: Miomir Milić

– Dragana je jedna od retkih članica žirija koja je nesebično pružala podršku i davala mi vetar u leđa. Meni je njena podrška značila, i dalje mi znači, jer nije mala stvar da te podrži jedna tako velika zvezda. Uvek sam dobrodošla na njenoj televiziji i uvek najlepše moguće dočeka svoje goste tamo. Ja sam sigurna da će njeni koncerti biti spektakularni, srazmerno onome sto zaslužuje i koliko daje.

Reljićeva nam je otkrila kakav utisak na nju ostavlja Dragana svaki put kada se sretnu.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Svaki put me zagrli kao da smo se videle juče. I predivno je to što je najveća zvezda od svih, a najnormalnije se ponaša u odnosu na sve. Uz dužno postovanje svim ostalima… - rekla je Sara na kraju našeg razgovora.

Bonus video:

02:55

DEKOLTE DO PUPKA I GRUDI NA IZVOLTE! Sara Reljić u barbi haljini svakog muškarca OBUZELA: Samo sam htela da bacim akcenat na OVO

(Espreso / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.