ZNATE LI KO JE BIO DRUGI MUŽ VERICE ŠERIFOVIĆ? Ona se RAZVELA zbog Marije, NIKAD GA NIJE PREŽALILA
Verica Šerifović, Foto: Instagram printscreen/serifovic

velika ljubav

ZNATE LI KO JE BIO DRUGI MUŽ VERICE ŠERIFOVIĆ? Ona se RAZVELA zbog Marije, NIKAD GA NIJE PREŽALILA

Drugi muž Verice Šerifović ostavio je traga na srcu folk zvezde

Objavljeno: 19:20h

Drugi muž Verice Šerifović godinama je bio njen poznanik i saradnik pre nego što se među njima rodila ljubav.

Nakon što se Verica i zakonski razvela od Rajka Šerifovića, Miodrag Mića Nikolić ugledao je priliku i dobro je iskoristio. Muzičar i pevačica zabavljali su se dugo, a onda je u u leto 2004. godine usledilo i svadbeno veselje.

Venčali su se na veliki crkveni praznik Svetog Iliju, prvo u manastiru Vavedenje, a zatim i kod matičara, a zanimljivo je da je pevačica tom prilikom ponovo ponela venčanicu i uzela prezime Nikolić, koje je nosila svega par godina.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Svadbenom veselju, u tada popularnom restoranu „Jezero”, prisustvovalo je oko četiristo zvanica, među kojima su bila najpoznatija imena folk scene: Usnija Redžepova, Goca Božinovska, Zorica Brunclik i Kemiš, Džej, Keba, Seka Aleksić, Cune Gojković...

Mladenci su angažovali muziku, ali od toliko talentovanih zvanica nije mogla doći na red. Zvanice je uveseljavao ko je stigao, pa se čak i Marija latila mikrofona, a niko tada nije mogao ni da nasluti da će ona biti Veričin i Mićin kamen spoticanja.

Tri godine od sklapanja braka usledio je razvod. Drugi muž Verice Šerifović poneo se džentlmenski te je sve detalje zadržao za sebe, a ni Verica nije bila mnogo rečita.

Nakon što se Verica i zakonski razvela od Rajka Šerifovića, Miodrag Mića Nikolić ugledao je priliku i dobro je iskoristio.
Nakon što se Verica i zakonski razvela od Rajka Šerifovića, Miodrag Mića Nikolić ugledao je priliku i dobro je iskoristio.foto: TV BN Printscreen

Kada se prašina oko svega slegla, objasnila je da je brak velika glupost, te da je papir pokvario ljubav. Istovremeno je istakla da se za razvod odlučila zbog Marije, s kojom se tada iz Kragujevca preselila u Beograd te je bilo potrebno da joj posveti posebnu pažnju, što pored posla i veze sa Mićom koji je imao svoje obaveze i prohteve nikako nije uspevala.

Drugi muž Verice Šerifović pre šest godina napustio je ovaj svet. Nikog tužnijeg od pevačice nije bilo, koja se pre par godina takođe borila sa zdravstvenim izazovom, na svu sreću dobila je bitku s bolešću.

Miću je ispratila kako dolikuje bivšoj supruzi, o čemu su pisali svi mediji. Inače, nije tajna da je Mariji Nikolić pomogao na početku karijere jer je posedovao diskografsku kuću.

Bonus video:

01:32

Marija i Verica Šerifović o voditeljki elitnoj prostitutki

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.