JE L' MOGUĆE DA RANIJE NISMO PROVALILI? Ovo se pojavljuje u 26 pesama Dragane Mirković i krije tajnu o njenom MUŽU! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

OVO morate da čujete!

JE L' MOGUĆE DA RANIJE NISMO PROVALILI? Ovo se pojavljuje u 26 pesama Dragane Mirković i krije tajnu o njenom MUŽU! (VIDEO)

Dragana Mirković je jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima zahvaljujući svojim čuvenim hitovima koji se godinama slušaju
Objavljeno: 18:35h

Dragana je, po mnogima, najveća balkanska zvezda, a njeni albumi spadaju u najprodavanije na ovim prostorima. Svoju karijeru pevačica je, za razliku od mnogih svojih koleginica, izgradila zahvaljujući svom trudu i velikom talentu, a za skandale u njenom životu nikada nije bilo mesta.

Mirkovićeva je svoj privatan život od početka karijere sa velikom pažnjom skrivala od radoznale javnosti, a svoju decu sina Marka i ćerku Manuelu nikada ni pod razno nije želela da pokazuje u medijima.

foto: Printscreen/TV Pink

S druge strane, sa svojim suprugom, uspešnim biznismenom iz Beča, Tonijem Bjelićem više puta je prisustvovala važnim društvenim dešavanjima, a njihov brak važi za jedan od najskladnijih na estradi.

Ipak, nismo imali pojma da Dragana pominje svog dragog u čak 26 svoje numere!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.