NJEN BIVŠI MUŽ DANAS LJUBI 39 GODINA MLAĐU, A VIDITE SAMO KAKVA JE ONA MACA BILA U PROŠLOSTI: Lutka sa NASLOVNICE
Danica Ristovski, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prodoran pogled

NJEN BIVŠI MUŽ DANAS LJUBI 39 GODINA MLAĐU, A VIDITE SAMO KAKVA JE ONA MACA BILA U PROŠLOSTI: Lutka sa NASLOVNICE

Danica Ristovski u mladosti je bila prelepa

Objavljeno:

Vest da Lazar Ristovski ima 39 godina mlađu devojku iznenadila je javnost, pa otkako je objavio fotografije sa novom izabranicom Anicom Lazić poređenja sa njegovom bivšom suprugom ne prestaju.

Da glumac nije ostao imun na mladost vidi se na osnovu njegove nove devojke, pa su se mnogi zapitali da li je zaista slab na plavuše i kako je Danica Ristovski u mladosti izgledala.

Danica Ristovski u mladosti bila je vanserijska lepotica.

Glumac Lazar Ristovski je, nakon razvoda od svoje višedecenijske supruge Danice, po kratkom postupku izbacio nju i iz glumačke podele serije 'Drim tim'
Glumac Lazar Ristovski je, nakon razvoda od svoje višedecenijske supruge Danice, po kratkom postupku izbacio nju i iz glumačke podele serije "Drim tim"foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Danica danas ima 67 godina, a na početku karijere važila je za pravu lepoticu. Izgled Danice Ristovski nekada je ostavljao bez daha, pa nije ni čudo što su joj režiseri dodeljivali upravo uloge zavodnica.

Kao vrlo mlada, Danica se pojavljivala u manjim ulogama u ostvarenjima koje danas znamo kao kultna, poput serija "Pozorište u kući", "Vruć vetar" i "Svetozar Marković", a sa 22 godine je zabeležila ulogu i u filmu "Dvoboj za južnu prugu".

1 / 2 Foto: Youtube printscreen/MHD Shadow

U ostvarenju koje je režirao legendarni Puriša Đorđević „Dvoboj za južnu prugu“ 1978. godine, Danica je igrala sa Dragomirom Bojanićem Gidrom, a tumačila je lik lepe Jelene.

Tada je bila poznata kao Danica Kotorčević, a mnogi kažu da je svojom pojavom ostavljala snažan utisak.

Bonus video:

01:45

NOVA VLADA U OKTOBRU! Stiže pojačanje: Lazar Ristovski menja Maju Gojković? KAKO ĆE SE GLUMAC SNAĆI U ULOZI MINISTRA?

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.