VODITELJKA RTS-A PRIZNALA DA VUČE TRAUME IZ DETINJSTVA: Dragana Kosjerina otkrila bolne detalje iz svog života
Dragana Kosjerina, Foto: © ATA Images

otvorila dušu

VODITELJKA RTS-A PRIZNALA DA VUČE TRAUME IZ DETINJSTVA: Dragana Kosjerina otkrila bolne detalje iz svog života

Voditeljka Dragana Kosjerina otovorila je dušu, te progovorila o traumatičnom detinjstvu.

Objavljeno:

Dragana Kosjerina jedna je od najlepših, ali i najzgodnijih voditeljki kod nas. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a publiku je osvojila svojom neposrednošću, dok se o njenom privatnom životu ne zna mnogo.

Naime, jednom prilikom otkrila je da nije imala lako detinjstvo.

Ona se tada prisetila i rata i ispričala da je sa izbegla iz rodnog Sarajeva i da da taj period života pamti kao veoma traumatičan.

Dragana Kosjerina o detinjstvu
Dragana Kosjerina o detinjstvufoto: Milos Tesic/ATAImages

- Prvo na izbeglištvo. Drugo, oca nisam videla četiri godine. Kada se naša porodica konačno ponovo sastala, kad smo videli da smo svi tu živi i zdravi, trebalo je kreirati novi život. Potom se cela priča završila razvodom roditelja, što je opet trauma. Ne želim da ovo zvuči patetično, ali tokom celog mog detinjstva smenjivale su se ozbiljne turbulencije. Zbog toga sam veoma brzo odrasla. Negde sam pročitala da su na porodicu najviše usmerena deca iz rasturenih domova. To je istina. Ne prođe dan da se s mojima ne čujem telefonom, a u međuvremenu razmenimo ko zna koliko poruka - ispričala je Dragana.

Posetimo, Dragana Kosjerina je verena za Bojana Perduva.

Ovaj zgodni stomatolog je Draganu verio 2019. godine u Aniti na romantičnom putovanju.

Voditeljka je jednom prilikom otkrila i da su trebali da stanu na ludi kamen, ali zbog pandemije korona virusa morali su da otkažu venčanje.

- Pandemija jeste prolongirala naše planove, ali to ne remeti naš odnos. Gde ima ljubavi i razumevanja, bračni status je formalnost. Bojan je rođen u Portugaliji, tamo živi deo njegove porodice i bliski prijatelji bez kojih ne želi da upriliči venčanje. Sačekaćemo momenat kada ćemo moći bezbedno svi da se okupimo i uživamo - rekla je Dragana prošle godine.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.