ANINA I RASTINA KUĆNA POMOĆNICA OTKRILA ČUDAN DETALJ! Šta se do dešava kod njih u kući?! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

trudna ana sve radi sama

ANINA I RASTINA KUĆNA POMOĆNICA OTKRILA ČUDAN DETALJ! Šta se do dešava kod njih u kući?! (FOTO)

Reper Stefan Đurića Rasta, suprug pevačice Ane Nikolić, je pre tri dana Kondinoj ulici, zajedno sa četvoricom prijatelja, pretukao Slobodana Nešovića Loku
Objavljeno:

Ni nekoliko dana posle skandala, Rasta se ne pojavljuje kod svoje kuće, a njegova supruga Ana, iako u drugom stanju, sve radi sama.

- Nemam nikakav komentar na temu incidenta i neću da pričam o tome ništa - kaže poznata pevačica o tuči koju je nedavno izazvao njen suprug Rasta Kavali.

Anu su novinari zatekli ispred zgrade u kojoj živi sa suprugom reperom, i to u momentu kad se vraćala sa snimanja jedne emisije.

foto: Zorana Jevtić

I iako o samoj tuči, ali ni o Rasti nije želela da govori, pa je tako izbegla da bilo šta kaže i o tome gde se on trenutno nalazi, Ana Nikolić je na pitanje da li je sve to što se dogodilo ipak stresira budući da je u drugom stanju, rekla:

- Ne. Ništa. Ništa me ne stresira, i osećam se fantastično. Uživam.

Posle celodnevnog čekanja da i Rasta izađe iz stana, pa makar zbog toga da bi trudnoj supruzi nešto pomogao, to se nije desilo. Ana je i izlazila i vraćala se u stan, a od Raste sve vreme ni traga ni glasa.

Pevačica je odevena u satenski bademantil prvi put oko jedan po podne napustila zgradu. Prvo je jedan od kućnih pomoćnika isparkirao džip i dovezao ga ispred samog ulaza, dok je Ani žena koja im radi kućne poslove pomogla da siđe i spusti torbu, a zatim je Ana ušla u kola i odvezla se u nepoznatom pravcu.

foto: Zorana Jevtić

Nakon dva i po sata pevačica se vratila u stan, i zastala samo kako bi najmlađim fanovima dala autogram. Ana je izgledala sasvim zadovoljno i rasterećeno. Kao da se nikada ništa i nije desilo.

A šta kaže kućna pomoćnica...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.