SINA BRANKE NEVISTIĆ NIKADA NISMO VIDELI U JAVNOSTI: Opasan je FRAJER, verujemo da će SRPKINJE ODLEPITI kad ga VIDE
Sina Branke Nevistić nikada nismo videli u javnosti: Luka je studirao van Srbije, a visinu je “povukao” na oca, Foto: Kurir

IZNENADIĆETE SE

SINA BRANKE NEVISTIĆ NIKADA NISMO VIDELI U JAVNOSTI: Opasan je FRAJER, verujemo da će SRPKINJE ODLEPITI kad ga VIDE

Sin Branke Nevistić visok na tatu, lep na mamu

Objavljeno:

Branka Nevistić već godinama je u srećnom braku sa biznismenom Branislavom Grujićem. Odavno je nema na malim ekranima, iako bi mnogi voleli ponovo da je vide. Putuje po svetu, uživa, posećuje gradska dešavanja i tek ponekad se oglasi na Instagramu.

Pre nego što je upoznala sadašnjeg supruga, lepa voditeljka živela je u vanbračnoj zajednici sa bivšim košarkašem Momčilom Momčilo Lavrnić. Posle raskida on se oženio pevačicom Anom Stanić, s kojom je dobio sina. No, ima i starijeg – upravo sa Brankom.

Luka Lavrnić ne voli da se eksponira, iako ima dovoljno godina za to, a i razloga. Naime, toliko je zgodan da mu je, verujemo, u svakom trenutku za petama armija obožavateljki.

Ovo je sin Branke Nevistić
Ovo je sin Branke Nevistić foto: Printskrin: Instagram/brankanevistic

- Moje srce - napisala je Branka pored fotografije sa naočitim momkom, za glavu višim od nje. Visinu je očigledno nasledio od tate.

Podsetimo, Branka je jednom prilikom za medije pričala o majčinstvu, te je istakla da je ponosna što je uspela u isto vreme da gradi karijeru i da bude dobra majka.

Branka Nevistić o majčinstvu i karijeri
Branka Nevistić o majčinstvu i karijerifoto: Dragan Kadić

– Svaka zaposlena žena i majka ima isti zadatak. Ne mislim da sam nešto više posebna u tome. Majčinstvo je učinilo da se osećam snažnijom i jačom. Ponosna sam na sebe jer sam uspela da u isto vreme gradim karijeru i budem dobra majka. Posvećenost porodici za mene je uvek na prvom mestu. Bilo mi je najnormalnije da tokom prve dve godine Lukinog odrastanja neprekidno budem uz njega – izjavila je ponosna mama jednom prilikom za Story.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.