NAKON ŠTO JE PROGOVORILA O DUŠKU, SADA OTIŠLA KORAK DALJE: Šta znače ove reči Jelene Karleuše?
Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

misterija

NAKON ŠTO JE PROGOVORILA O DUŠKU, SADA OTIŠLA KORAK DALJE: Šta znače ove reči Jelene Karleuše?

Karleuša nakon gostovanja u "Hit tvitu" zbunila fanove

Objavljeno:

Pop diva Jelena Karleuša oglasila se nakon što je sinoć napravila potpuni "haos" na mrežama zbog gostovanja u emisiji "Hit tvit" na televiziji Pink.

Naime, Jelena je u emisiji govorila na razne teme od politike, preko albanskih pevačica Duee Lipe i Rite, pa sve do odnosa sa suprugom Duškom zbog nedavnih nagađanja pojedinih tviteraša.

Kao i do sada, Karli je bez dlake na jeziku iznosila svoje stavove - što je naravno izazvalo odjek pogotovu na mrežama.

Jelena Karleuša opisom ispod fotografije zbunila naciju
Jelena Karleuša opisom ispod fotografije zbunila nacijufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona se samo 12 sati nakon svog gostovanja oglasila i na Instagramu, gde je objavila fotografiju koja je nastala pre samog početka emisije. Pažnju je izazvao stajling crna, čipkana haljina, poznatog brenda "Dolce and Gabbana", za koju je izdvojila 1.450 evra.

- Nije ovo moja moć, nije svet za ostavljene, u svemiru izgubljene, to se neko igra mene... - citirala je Jelena stihove svoje numere kao opis fotografije.

Inače, pored brojnih značajnih tema Karleuša je sinoć u emisiji otkrila i zbog čega je obrisala nalog na društvenoj mreži Tviter (X), pa pomeula i supruga Duška.

- Na Tviter sam se vratila posle dugog niza godina, između ostalog, da bih promovisala nove albume, a onda sam shvatila da ti ljudi bez imena i slike znaju bolje od mene sa kim spavam, sa kim mi muž spava, kako se vodi država bolje od predsednika, kako se vodi fudbal bolje od trenera... A najviše znaju da šire mržnju - istakla je Karleuša i dodala:

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Meni ta negativna energija smeta, pa sam odlučila da se povučem da ne bih trovala sebe tužnim ljudima koji misle da znaju a sve, a jedino znaju je da čine loše našem društvu jer pokazuju naše društvo kao društvo puno mržnje - rekla je Karleuša koja je trenutno glavna tema na pomenutoj mreži.

Bonus video:

00:15

Jelena Karleuša iz Dubaija poslala bezobraznu poruku

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.