ISPLIVALA ISTINA O KARIJERI NATAŠE BEKVALAC: Ovaj muškarac joj je POMOGAO, imao je KLJUČNU ULOGU, a sada se SVE ZNA
Nataša Bekvalac, Foto: Ahel/ATAImages

ko bi REKAO?

ISPLIVALA ISTINA O KARIJERI NATAŠE BEKVALAC: Ovaj muškarac joj je POMOGAO, imao je KLJUČNU ULOGU, a sada se SVE ZNA

Pevačica Nataša Bekvalac je nedavno otkrila kako je došlo do toga da se bavi muzikom i ko joj je u tome pomogao

Objavljeno:

Nataša Bekvalac, više od 20 godina je na estradi, i tokom karijere je imala turbulencije.

Veliku pomoć joj je pružio i menadžer sa kojim je ranije radila.

- Roditelji su mi bili strogi i vaspitavali su sestre i mene odmalena da budemo dobri ljudi. U Novom Sadu sam bila ušuškana, svi su me znali jer to nije mali grad, pa je dolazak u Beograd bila velika promena. Tek sad sam videla dokle može da ide ljudska zloba i zavist i nisam umela da se nosim s tim. Estrada je puna zla, ali je važno da ga prepoznate na vreme da biste se odbranili. Nisam mogla da se snađem, ali sam kasnije upoznala čoveka koji mi je postao menadžer i od tada sve ide mnogo lakše - ispričala je Nataša.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Menadžer me je šlifovao i stalno mi pričao da je u redu da ponekad postoje i negativni komentari. Morala sam brzo da naučim šta ovaj posao nosi i kakav je svet šou-biznisa. Pogotovo ako ste žena, tu ima mnogo posla - naglasila je pevačica.

"Probila sam se preko festivala"

- Znala sam da je muzika nešto čime želim da se bavim, ali za estradu morate da budete prefrigani. Rešila sam da se probijem preko festivala, znala sam da je to mesto gde će narod da me zapazi. Rekla sam sebi u startu da ne treba da se plašim neuspeha, da idem da probam, da ne zavisim ni od koga i da uvek imam gde da se vratim. Porodica mi je uvek bila važna, tako da sam imala tu bazu, koja mi je davala snagu da idem napred - ispričala je Bekvalčeva.

"Roditelji su imali druge planove za mene"

1 / 3 Foto: Ahel/ATAImages

Pevačicini roditelji Dragoljub i Mira Bekvalac,

Moji su od mene imali velika očekivanja. Zato sam upisivala najteže škole. Nisam nikad htela moje da izneverim, ali sam, s druge strane, bila toliko otvorena osoba da kažem šta želim. Iako smo imali druge planove za mene, kad sam shvatila da želim da budem pevačica, sela sam s roditeljima da popričamo. Kad su videli koliko je moja ljubav prema muzici jaka, odmah su me podržali i tu sam zaista imala sreće.

"Sumnjala sam da će neki moji brakovi potrajati"

- Moji roditelji su imali stabilan brak, koji je trajao čak i kad je bilo ozbiljnih trzavica. Nalazili su kompromise za sve, a ja to nisam umela u odnosima. Volela sam svakog muškarca s kojim sam ušla u brak i udavala sam se čak iako sam u nekim trenucima sumnjala da to može da potraje. Takva sam i kad vidim da nešto ne ide, ne želim da trpim, pa nek je i po cenu razvoda - istakla je Nataša za Republiku.

Bonus video:

00:58

Nataša Bekvalac izjava pred početak Karleušinog koncerta

(Espreso/24 Sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.