"LAŽ, DETE JE KOD MENE..." Nova objava Ane Nikolić FRAPIRAĆE NACIJU: Obratila se Rastinim roditeljima, BIĆE SUDA?
Ona je objavila fotografiju na kojoj je Rasta sa ćerkom gde je napisala da je laž da je mala Tara kod njega., Foto: Damir Dervišagić

Ponovo SE oglasila na InstagramU

"LAŽ, DETE JE KOD MENE..." Nova objava Ane Nikolić FRAPIRAĆE NACIJU: Obratila se Rastinim roditeljima, BIĆE SUDA?

Iznela teške optužbe na Rastin račun.

Objavljeno:

Pevačica Ana Nikolić javno se oglasila povodom odnosa sa bivšim mužem i kolegom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku Taru, i tom prilikom iznela teške optužbe na njegov račun.

Rasta je nakon toga objavio fotografiju sa ćerkicom Tarom i pokazao kako uživa sa njom, a sada se Ana Nikolić ponovo oglasila na svom Instagram profilu.

Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj je Rasta sa ćerkom gde je napisala da je laž da je mala Tara kod njega.

- Laž! Dete je kod mene, tako da više neću pustiti nijednu jedinu laž. O njegovim roditeljima mogu samo da kažem: "hvala vam što ste bili tu" i zbog poštovanja prema tim istim ljudima ja sam ćutala. Bolje da ćuti zauvek. Sve što kaže od ovog trenutka biće upotrebljeno protiv njega. Dete viđao nije. A najvažnije Tara je dovoljno velika i jedna jako mudra devojčica koja vrlo zna i šta želi i šta ne želi. Ako želiš dalje tvoje bljuvotine da iznosim sa dokazima i to kakvim nastavi! Sramota me je od same sebe prvo, od Tare kao i od ljudi o čemu ja javno raspravljam. U pravu si, vidimo se na sudu - napisala je Ana, koja je potom objavila fotografiju na kojoj je sa ćerkom.

- Istina je jedna i ne mogu i neću više da ćutim i žmurim na laži i bezobrazluk. Tačka . napisala je Ana.

Podsetimo, Ana je iznela teške optužbe za koje mahom nije imala pokriće, a Rasta joj je na to odgovorio slikom kako sa naslednicom šeta centrom Beograda.

1 / 4 Foto: M.M./ATAImages

On je, kako Ana deli na Instagramu, navodio da je pretila njegovim roditeljima, te da pazi da joj se slučaj "ne okrene u zanemarivanje deteta", uz žestoko psovanje.

Ona je tada objavila Rastinu poruku i napisala sledeće:

- U našoj vezi i braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan, i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju za album si provela na "lečenju" i otkazivala, samo jer si lenština. A sad me dobro zapamti, nikad u životu, ali nikad, ti neću dati ništa - pisalo je u poruci koju je Ana podelila, a koju je, kako ona tvrdi, napisao njen nekadašnji suprug Rasta.

Bonus video:

04:13

ANA I RASTA TEMA DANA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Mezimici priredili čaroliju za rođendan

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.