BALKAN OVO DO SADA NIKAD NIJE VIDEO! ASMIN PATI ZA STANIJOM JAVNO I BEZ USTRUČAVANJA: Šta okači ovo na mreže?
Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić, Foto: Facebook printscreen/Asmin Duržić

Nema kraja blamaži!

BALKAN OVO DO SADA NIKAD NIJE VIDEO! ASMIN PATI ZA STANIJOM JAVNO I BEZ USTRUČAVANJA: Šta okači ovo na mreže?

Asmin javno pati za Stanijom, ona ga svuda blokirala

Objavljeno:

Stanija Dobrojević suočila se prošle nedelje u "Eliti" sa Aneli Ahmić, ženom svog doskorašnjeg oženjenog verenika Asmina Durdžića, o čemu je brujao čitav Balkan.

Nije krila da joj se poljuljalo mišljenje o Asminu posle njenog razgovora s prevarenom Aneli, a nakon što je sabrala utiske, donela je konačnu odluku.

Kako je otkrila za Pink, ona je Asmina blokirala i ne želi da ga čuje, dok on s druge strane otvoreno pokazuje da ne prihvata kraj.

1 / 4 Foto: M.P./ATAImages

- To je definitivno i zvanično! Naš poslednji razgovor sigurno nije protekao mirno, to vam je jasno. Ne postoji više nikakve šanse - na "bloku" je, ne želim da ga čujem! Želim da se ogradim od čitave priče, ne želim da dajem izjave, a on nek se tera tamo sa svima njima i oni međusobno - pričala je Stanija za Pink.rs i dodala:

- Nisam još pričala sa njima, ovde sam sa drugaricama, na skrivenom mestu (smeh). Kada biste ovo mogli da snimite i uslikate... (smeh). Vidim da su me već spojili sa novim frajerom, to nije istina. Svi bivši bi da me teše, javljaju se, takođe i neki oženjeni koji kažu: "Pa, što si njemu dala šansu, kada sam ja oženjen, ali više dobrostojeći, mogao sam mnogo više da ti pružim u životu" (smeh) - otkrila je Stanija pre nekoliko dana za naš portal, a sad se Asmin oglasio putem storija na Instagramu gde je objavio Stanijinu fotografiju uz poruku:

Asmin javno pati za Stanijom, ona ga svuda blokirala
Asmin javno pati za Stanijom, ona ga svuda blokiralafoto: instagram printscreen/bet_men_007_

- Nikad neću prestati pokušavati. Jer kad nađeš pravu nikad ne odustaješ - napisao je Asmin u opisu storija na Instagramu, a da li će i kako Stanija reagovati na ovo - ostaje da vidimo.

Bonus video:

00:23

Evo šta radi Stanija Dobrojević dok je optužuju da je otela Ameli muža

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.